Extra test Shell Moerdijk Alarmeringssysteem

29 Sep 2014

Tijdens de wekelijkse test van het Shell Moerdijk alarmerings – en omroepsysteem op maandag 12:00 uur, is komen vast te staan dat delen van het systeem niet goed werken.

Shell start samenwerking voor het werven en opleiden van onderhoudsmonteurs

08 Sep 2014

Shell is een samenwerking gestart met Goflex, Imtech, Cofely en Stork. De samenwerking heeft als doel nieuw technisch MBO-talent te werven en te ontwikkelen. Dit is de eerste keer dat opleiders (Goflex), contractors (Imtech, Cofely en Stork) en asset owners (Shell Moerdijk) samen gaan werken in een werk-leer traject.

Start onderhoud bij Shell Moerdijk

16 Jul 2014

De komende weken zijn we bezig met onderhoud aan twee van onze fabrieken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden half juni afgerond. De werkzaamheden zijn beperkt en wij verwachten niet dat de omgeving iets van deze werkzaamheden zal merken.

Kleine fleurige attentie voor de buren van Shell Moerdijk

04 Jul 2014

Vorige maand hebben we brand gehad op het terrein van Shell Moerdijk en daar zijn de inwoners van de omliggende gemeenten van geschrokken.Omdat we het vervelend vinden dat onze directe buren hinder hebben ondervonden sturen wij de inwoners van Moerdijk, Klundert, Zevenbergen, Noordhoek, Strijensas en Strijen komende dagen een kaart met een coupon.

Mogelijke overlast werkzaamheden Shell Moerdijk

10 Jun 2014

Vanaf woensdag 11 juni vinden er gedurende enkele dagen geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan een fabriek op Shell Moerdijk. Deze werkzaamheden kunnen voor mogelijke overlast in onze omgeving zorgen.

Update 4- Incident Shell Moerdijk

04 Jun 2014

Shell betreurt zeer dat zich gisteravond een explosie en brand heeft voorgedaan op Shell Moerdijk die overlast en bezorgdheid heeft gegeven voor onze buren en medewerkers.

Update 3- Incident Shell Moerdijk

04 Jun 2014

Shell betreurt het dat zich gisteravond een incident heeft voorgedaan op onze chemie-site Shell Moerdijk. Na een explosie in de MSPO-2 installatie op 3 juni even voor 23:00 uur ontstond een felle brand in deze fabriek waarin styreen-monomeer en propeenoxiden wordt geproduceerd. Dit zijn grondstoffen voor kunststoffen. De fabriek was tijdelijk buiten gebruik voor normaal onderhoud.

Update 2- Incident Shell Moerdijk

04 Jun 2014

Omwonenden van Shell Moerdijk zijn gisteravond laat geschrokken van een explosie in een installatie op de chemie-site Shell Moerdijk. Wij betreuren dit incident en de hinder en overlast voor omwonenden ten zeerste.

Update 1- Incident Shell Moerdijk

04 Jun 2014

Op het terrein van Shell Moerdijk heeft zich in de avond van 3 juni een explosie voorgedaan in een reactor van de MSPO-2 installatie. Als gevolg hiervan is brand ontstaan.

Incident Shell Moerdijk

04 Jun 2014

Op het terrein van Shell Moerdijk heeft zich in de avond van 3 juni een explosie voorgedaan in een reactor van de MSPO-2 installatie. Als gevolg hiervan is brand ontstaan die inmiddels onder controle is.

Meer in Over ons