Bewoners en medewerkers van Fendertshof, samen met medewerkers van Shell Moerdijk
Bewoners en medewerkers van Fendertshof, samen met medewerkers van Shell Moerdijk

De bewoners van woonzorgcentrum Fendertshof in Fijnaart kregen vanmorgen een kerstverrassing van medewerkers van Shell Moerdijk. Zij serveerden tijdens het vaste koffiemoment kerstbrood bij de koffie en iedereen in huis kreeg ook nog een kerstbrood cadeau.

Speciaal voor deze gelegenheid had de lokale bakker ruim 340 extra kerstbroden gebakken. Naast de bewoners werden tevens alle medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook zij ontvingen namens Shell Moerdijk een overheerlijk kerstbrood. Alle medewerkers van Shell Moerdijk wensten de bewoners, medewerkers en vrijwilligers fijne feestdagen en alle goeds voor 2020.

Gelijktijdig werden in Vlaardingen, in woonzorgcentrum Vaartland, kerstbroden uitgedeeld door een team van Shell Pernis.

Het was ook dit jaar weer een hartstikke leuk event om samen te doen! Dank aan alle collega's voor hun enthousiasme en hulp vanmorgen!

Meer nieuws

Shell Nederland of Royal Dutch Shell, wat is waar?

Wat weet u van Shell in Nederland en de rest van de wereld? Test uw kennis. Waar of niet waar.

Zes vragen over de ontmanteling van de Brent-platformen

Het Brentveld is één van de grootste olie- en gasvelden op 186 kilometer ten noordoosten van de Shetland Eilanden, in Britse wateren. Zes vragen over de ontmanteling van de platformen.

CO2-afvang in Nederland een stap dichterbij

Het afvangen van CO2 bij industrieën om het vervolgens te gebruiken of ondergronds op te slaan is één van de maatregelen om die klimaatdoelstellingen daadwerkelijk te halen.