Zes winnaars kwamen uit de bus: Speeltuinvereniging Kindervreugd, Tennis Vereniging de Klavenpolder, Tennis Vereniging de Lobbelaer, DHV, Zwembad t' Molengors en Voetbalvereniging TPO.

De Campagne "Samen voor de wijk van de toekomst" is door samen te werken en samen te leren een hele mooie campagne geweest om ons bedrijf en de naaste omgeving met elkaar te verbinden. Wij feliciteren alle winnaars en hopen van harte dat die verenigingen die niet met een prijs naar huis gingen toch hun mooie duurzame plannen voor hun vereniging zullen doorzetten.

Speeltuinvereniging Kindervreugd

Speeltuinvereniging Kindervreugd

DHV

DHV

Tennis Vereniging de Klavenpolder

Tennis Vereniging de Klavenpolder

Zwembad t' Molengors

Zwembad t' Molengors

Tennis Vereniging de Lobbelaer

Tennis Vereniging de Lobbelaer

Voetbalvereniging TPO

Voetbalvereniging TPO

Meer Shell

Samen voor de wijk van de toekomst

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam en Shell Chemicals Park Moerdijk verduurzamen de eigen activiteiten in de regio. Beide parken willen bijdragen aan een schonere toekomst. Dit kunnen ze niet alleen. Samenwerken met buurtbewoners is hier een belangrijk onderdeel van.

Verenigingen

Vertegenwoordig je een vereniging die duurzame stappen wil zetten? Dan maak je kans op een financiële bijdrage van max. €10.000. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de eerstvolgende campagne!

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Moerdijk werkt hard aan de toekomst, onder meer met een fabriek voor chemische recycling van plastic en nieuwe krakerfornuizen die zorgen voor een vermindering van CO2-uitstoot gelijk aan een stad als Den Bosch.