Shell Pernis, Groen Verbindt en de buren vieren samen dat het project een succes is
Shell Pernis, Groen Verbindt en de buren vieren samen dat het project een succes is

Op 21 juni is er gezamenlijk gevierd dat het project succesvol is. Buurtbewoners- en kinderen hebben zeer effectieve vogelverschrikkers gemaakt en na een optocht naar de kinderboerderij deze geplaatst in de productietuin. Tijdens het feestje waren er tussen de groentes dan ook geen vogels te bekennen!  

Shell vindt dit project zo bijzonder omdat het naast het creëren van een positieve leefomgeving ook veel doelgroepen samen brengt. Zo krijgen mensen die te maken hebben met een psychiatrische aandoening en/of verslavingsproblematiek onder begeleiding van Antes verantwoordelijkheden bij zowel de aanleg als bij beheer van de genoemde speelplek. Ook worden er op woensdagen en vrijdagen activiteiten georganiseerd door Stichting Ravottuh voor kinderen waarbij ook ouders welkom zijn en uiteindelijk zullen de groente ook nog geoogst worden.

Shell wil dat mensen op de buurt op elkaar kunnen rekenen en met elkaar plezier kunnen hebben, en daarom willen zij als buurman ook dit soort initiatieven ondersteunen.