Het afgelopen (school)jaar hebben ze in de Kinderraad van alles geleerd over Shell Pernis, proefjes gedaan, een rondleiding gekregen van alles ontdekt over de raffinaderij.

Tijdens de afsluitende bijeenkomst hebben verschillende kinderen in groepjes gepresenteerd en verteld wat ze het afgelopen jaar allemaal hebben geleerd.

Alle aanwezigen konden meedoen met een quiz, zien hoe de proefjes gedaan werden en er werd een mooie spreekbeurt gehouden.

Tijdens de afsluiting werden de kinderen en ander aanwezigen ook nog op een “proefjes show” van Mad Science getrakteerd.

Aan het einde van de middag kreeg de directeur van Shell Pernis, Jos van Winsen, het kinderraad advies aangeboden aan. De kinderen hebben geadviseerd dat er een kinderwebsite moet komen.

Jos van Winsen was heel enthousiast over het kinderraadadvies en beloofde dat deze website er zeker gaat komen.

Op deze speciale kinderpagina komen spreekbeurt informatie, de digitale kinderraad krant, filmpjes over beroepen en alles wat je wilt weten over Shell te staan. Binnenkort volgt meer nieuws hierover.

“Het was super tof in de kinderraad, ik heb er zelfs vrienden gemaakt”, zei een van de deelnemers! Binnenkort wordt er gestart met werven van kinderen voor het nieuwe jaar.