Acties bij Shell Pernis en Shell Moerdijk rond nieuwe CAO

22 nov 2016

De onderhandelingen die Shell Pernis en Shell Moerdijk met vakbonden FNV en CNV voeren om tot een nieuwe CAO te komen, hebben nog niet geleid tot een overeenkomst. Vanzelfsprekend zet Shell er op in om deze onderhandelingen naar ieders tevredenheid succesvol af te ronden. Helaas kunnen wij de huidige eisen van de vakbonden echter niet inwilligen.

Werkzaamheden bij Shell Pernis

16 sep 2016

De komende maanden zijn we bezig met werkzaamheden aan een aantal van onze fabrieken. Dit is een combinatie van onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen die nodig zijn voor de bouw van onze nieuwe SDA fabriek. Deze investering zal een belangrijke rol spelen in de toekomst van Shell Pernis.

Overlast Shell Pernis

02 sep 2016

Op vrijdag 2 september zijn er rond 22.00 uur stankklachten gemeld uit de omgeving van Shell Pernis.

Mogelijk fakkelen Shell Pernis

25 aug 2016

In verband met het weer in gebruik nemen van een installatie bij Shell Pernis, verwachten wij op vrijdag 26 augustus in de avonduren een verhoogde vlam op een van onze fakkelinstallaties te hebben.

Petroleumweg tijdelijk afgesloten update

14 jun 2016

Een waterleiding van Shell Pernis is op 13 juni lek geraakt, wat lokaal tot wateroverlast heeft geleid. De leiding is onderdeel van het brandwatersysteem. Het bluswatervoorziening is niet onderbroken geweest. 

Kleine brand bij Shell Pernis

12 jun 2016

Op 12 juni is er een kleine brand geweest bij een van de fabrieken op Shell Pernis door een lekkage aan een leiding.

Première op Pernis

22 apr 2016

Een rode loper, popcorn en frisdrank. De juiste ingrediënten voor een filmpremière. Een film over samenwerking en diversiteit, gemaakt door de kinderraadsleden van Shell Pernis.

Petroleumweg weer open

16 jun 2016

De afsluiting die op maandagavond 13 juni op de Petroleumweg is ingesteld is sinds donderdagavond 16 juni weer opgeheven.

Meer over Over Ons

Shell Pernis in de omgeving

Shell Pernis speelt een belangrijke rol in de naaste (leef) omgeving. Gemeenten als Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Schiedam en Vlaardingen grenzen bijna aan het bedrijventerrein. 

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.