Kleine brand – 16 februari

16-feb-2018

Tijdens onderhoudswerkzaamheden in een fornuis van een van onze installaties, zijn enkele doeken gaan smeulen. Dit zorgde voor rookontwikkeling. Het fornuis was niet in bedrijf.

Primeur tankcleanen met robot

8-feb-2018

Product verwijderen van de bodem van een tank is een lastig karweitje dat ook veel risico met zich meebrengt. In Shell Pernis is het Tankenteam op zoek gegaan naar een oplossing die veiliger en efficienter werkt.

Uitnodiging omwonendenbijeenkomst 28 februari a.s.

6-feb-2018

Na een periode van groot onderhoud zijn de fabrieken weer opgestart. Maar er wordt ook druk gebouwd aan een nieuwe fabriek en bestaande installaties worden daarop aangepast. Shell Pernis nodigt haar omwonenden graag uit om eens bij te praten. Dat doen we op woensdag 28 februari 2018.

Positieve informatieavond met omwonenden

23-jan-2018

Een goede relatie tussen Shell Pernis en haar directe omgeving is van essentieel belang voor ons bedrijf. Om de dialoog aan te gaan met onze buren, heeft op 17 januari de eerste informatieavond plaatsgevonden.

Burenfeest in Pernis

23-jan-2018

Afgelopen zaterdag vond op het Arie den Arendplein in Pernis Energiek 2018 plaats. Dankzij het Bewonersinitiatief en Shell Pernis vrijwilligers werd dit evenement een zeer geslaagd feestje samen met onze naaste buren!

Shell Pernis Informatieavond

4-jan-2018

Na een periode van groot onderhoud zijn de fabrieken weer opgestart. Maar er wordt ook druk gebouwd aan een nieuwe fabriek en bestaande installaties worden daarop aangepast. Shell Pernis nodigt haar omwonenden graag uit om eens bij te praten. Dat doen we op woensdag 17 januari 2018.