Bijzonder project voor Shell Pernis

24 jun 2019

Vanwege het verzoek van Rijkswaterstaat om de vaargeul uit te diepen in de Nieuwe Maas is Shell Pernis gevraagd om de het oude leiding tracé tussen de raffinaderij en Vlaardingen te verwijderen.

Resultaten Brzo-inspectie 2019

10 mei 2019

Op 12 t/m 15, 18 en 19 maart is gedurende zes dagen Shell Pernis Chemie als BRZO-bedrijf geïnspecteerd door DCMR, Inspectie SZW en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR). Tijdens de inspectie heeft het team geen overtredingen geconstateerd. 

Onderhoudsstop bij Shell Pernis

26 feb 2019

Sinds eind januari voert Shell Pernis groot onderhoud uit aan 13 fabrieken. De onderhoudsstop is nodig om veilig en efficiënter te kunnen werken. De fabrieken en installaties worden van binnen en buiten geïnspecteerd, schoongemaakt en waar mogelijk verbeterd.

Start onderhoudsstop Shell Pernis 25 januari

17 jan 2019

Vanaf 25 januari voeren we de komende twee maanden groot onderhoud uit aan een aantal van onze fabrieken. We gaan ze van binnen en buiten inspecteren, schoonmaken en verbeteren. Zo investeren we nog meer in veiligheid en efficiëntie. Veel bedrijven - ook uit uw naaste omgeving - zijn betrokken bij deze grote onderhoudsstop.

Afvalscheiding levert € 5.000,- op voor kika

04 jan 2019

Samen met Shell Pernis en Induserve hield Renewi de afgelopen 9 weken een actie om meer afval te scheiden aan de bron. Door afval te sorteren en te recyclen tot nieuwe producten worden grondstoffen behouden en CO2-uitstoot gereduceerd.