Shell Pernis bus wederom als Pamper-express!

07 jun. 2021

De Shell Pernis bus gaat de komende week dienst doen als speciale ‘luier-bus’ voor de Voedselbank.

Tweede leven voor oude brandweerslangen

10 mei 2021

Via social media zocht Stichting AAP oude brandweerslangen voor hun apen. Naast het betere slingerwerk worden de slangen ook gebruikt om eten in te verstoppen. En laat de Shell Pernis Bedrijfsbrandweer nu ruim 20 oude slangen hebben liggen!

Girl’s Day 2021 bij Shell Pernis

15 apr. 2021

Shell Pernis opent vandaag virtueel de deuren voor 35 meisjes van de Charles de Foucauld MAVO in Spijkenisse. De scholieren maken kennis met de industrie en vrouwelijke medewerkers van Shell Pernis.

Blikseminslag verzorgt storing

07 apr. 2021

Vanwege een blikseminslag hebben wij een fabriek gedeeltelijk uit bedrijf moeten nemen.

Shell zoekt naar oplossingen voor geluid compressor

22 feb. 2021

De DCMR ontvangt zo nu en dan geluidsklachten vanuit Vlaardingen. Het geluid komt van een compressor in een fabriek op het terrein van Shell Pernis. We vinden het heel vervelend voor omwonenden dat ze overlast ervaren.

Geluidsklachten

21 feb. 2021

Afgelopen nacht hebben wij wederom een aantal geluidsklachten ontvangen via DCMR Milieudienst Rijnmond.

Extra Fakkelaanbod

16 feb. 2021

De afgelopen dagen is er meer gefakkeld dan normaal. Ook de komende dagen zal in verband met een gepland onderhoud aan een fabriek uit veiligheidsoverwegingen misschien gefakkeld worden.

Geluidsklachten ontvangen

15 feb. 2021

Afgelopen nacht hebben wij 4 geluidsklachten ontvangen via DCMR Milieudienst Rijnmond. Deze klachten, afkomstig van omwonenden uit Vlaardingen, zijn aan Shell Pernis toegewezen.

Mooie donatie aan Sophia Kinderziekenhuis

12 feb. 2021

De opbrengst van de jaarlijkse Shell Pernis wielertocht gaat ieder jaar naar het Sophia Kinderziekenhuis. Door Corona kon de tocht niet door gaan. De Pernisse collega’s bedachten een alternatief.

Kinderraad Pernis is weer gestart!

19 jan. 2021

De kinderen van de kinderraad van Pernis zijn weer enthousiast van start gegaan!

Update Fakkelen – 11 januari

11 jan. 2021

Na een storing hebben we een fabriek uit bedrijf genomen. Hierbij moesten we uit veiligheidsoverwegingen helaas fakkelen. De initiële storing is verholpen en ons technische team werkt met de grote prioriteit dag en nacht aan de reparatie.