De wereld verandert steeds sneller. Er zijn verschillende uitdagingen die voor ons liggen.

  • Groeiende bevolking en verstedelijking
  • Klimaatverandering
  • De manier waarop mensen reizen en verbinden verandert
  • Overheden worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van natuurlijke hulpbronnen

Bij Shell kijken we heel goed naar deze veranderingen, omdat ze belangrijk zijn voor ons bedrijf, onze klanten en de gemeenschappen waarin we ons bevinden.

Bij Shell Bitumen richten we ons op het ontwikkelen van producten en oplossingen die wegenbouw efficiënter kunnen maken, met minder energie en meer duurzaamheid. Voortbouwend op onze 100 jaar ervaring en expertise in de bitumenindustrie, zijn we in een goede posititie om innovaties en samenwerkingen te stimuleren om de weg naar de toekomst te bepalen om de wegen voor te bereiden op de veranderende wereld.

De Shell Bitumen Paving Forward serie is een virtueel platform waar mensen uit de industrie samen komen. Interactieve sessies met Q&As van Shell technische en andere specialisten zullen een scala aan onderwerpen behandelen en het delen van ervaring, kennis en opinies stimuleren.

Ontdek hoe het team van Shell Bitumen de weg naar de toekomst vindt en bekijk bredere trends en uitdagingen in de branche.

Dit is het begin van een reeks virtuele dialogen met onze klanten over belangrijke trends, kansen en uitdagingen waarmee onze industrie wordt geconfronteerd. En hoe we zo goed mogelijk nieuwe manieren van werken in een veranderende wereld kunnen initiëren en omarmen.

Jason Wong, VP Shell Specialities (Global Bitumen & Sulphur)

CELEBRATING 100 YEARS

Shell Bitumen is een beetje frissere lucht

Schonere werkwijzen ontwikkelen in de bestratingsbranche.

Shell Bitumen speelt haar rol in een duurzamere toekomst

Hoe de Shell Bitumen-technologie een rol kan spelen in duurzamere bestratingsoplossingen.

Shell Bitumen verlegt de grenzen

Onze op basis van wetenschappelijke kennis op maat gemaakte circuitformule, laat Formule 1™-fans van over de hele wereld genieten van races waar records worden gebroken.

Shell Bitumen maakt verbindingen

Bitumenoplossingen en technische expertise leveren voor iconische engineeringprojecten die helpen de wereld in beweging te houden.

Shell Bitumen is met haar honderd jaar een krachtpatser

Inventarisatie van honderd jaar primeurs in de industrie, wereldwijd bereik en lokale aandacht.

100 years Bitumen