Shell, Rockstart en Yes!Delft hebben de derde editie van de New Energy Challenge gelanceerd. In deze Europa-brede competitie gaan zij op zoek naar start-ups met innovatieve en baanbrekende oplossingen voor de grootste uitdaging van onze tijd: de energietransitie.

Ben jij een start-up met een oplossing op het gebied van wind- of zonne-energie? Werk jij aan het energienetwerk van de toekomst? Of heb je idee dat dat zo out-of-the-box is dat niemand er ooit van heeft gehoord? Dan is de New Energy Challenge dė competitie voor jou!  

Geef je nu op en misschien wordt je start-up wel uitgenodigd voor de ‘Raise the Bar Week’ in Amsterdam. Deze week biedt de finalisten de unieke kans om advies te krijgen van Shell en om andere inspirerende start-ups te ontmoeten.

Tijdens de finale op 18 oktober zullen de 10 finalisten hun idee pitchen voor een deskundige jury. De leden van de jury zullen bepalen welke start-up een investering vanuit Shell Ventures zal krijgen en de winnaar van de New Energy Challenge zal zijn.

Voor meer informatie over de New Energy Challenge, kijk op www.newenergychallenge.com.

Meer in Shell voor de samenleving

LiveWire

Tot 2015 ondersteunden we met het Shell LiveWIRE-programma Nederlandse ondernemers tijdens de opstartfase van hun bedrijf.

Onderwijs

Door jongeren op een inspirerende manier kennis te laten maken met techniek en wetenschap, zet Shell zich in voor verspreiding van de Nederlandse techniekkennis.

Contact

Wij horen graag van je!