Samen met innovatieplatforms YesDelft! en Rockstart starten we daarom de New Energy Challenge. Deze Europese wedstrijd daagt jonge ondernemers uit met vernieuwende oplossingen te komen op het gebied van nieuwe energie.

Die uitdaging zal niet gemakkelijk zijn. Wij zoeken meer dan alleen een mooie belofte of prototype. Wij zijn op zoek naar slimme innovaties die een wezenlijke verandering in onze energietoekomst teweeg kunnen brengen. En die bovendien commercieel haalbaar en schaalbaar zijn, liefst op internationaal niveau.

De meest baanbrekende innovatie kan rekenen op ondersteuning vanuit Shell. Wij bieden persoonlijke begeleiding, financiële ondersteuning en toegang tot ons wereldwijde netwerk

Is jouw start-up actief in dit vakgebied? En voldoet jouw innovatie aan de bovengenoemde eisen? Houd dan deze website in de gaten voor meer informatie.

Meer in Shell voor de samenleving

LiveWire

Tot 2015 ondersteunden we met het Shell LiveWIRE-programma Nederlandse ondernemers tijdens de opstartfase van hun bedrijf.

Onderwijs

Door jongeren op een inspirerende manier kennis te laten maken met techniek en wetenschap, zet Shell zich in voor verspreiding van de Nederlandse techniekkennis.