Shell HSSE en SP heeft invloed op onze activiteiten en operations over de hele wereld.

HSSE en SP bij Shell biedt wereldwijde doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als je bij HSSE & SP bij Shell werkt, maak je deel uit van een toegewijd en groeiend team, dat echt het verschil maakt voor onze activiteiten.

Veiligheid

Als Process Safety-medewerker moet je er onder meer voor zorgen dat onze installaties goed ontworpen zijn en veilig beheerd en goed gecontroleerd en onderhouden worden.
 Ons streven is dat al onze bedrijfsmiddelen, ongeacht hun leeftijd of locatie, zo werken dat ze voldoen aan onze interne normen en relevante wet- en regelgeving of deze zelfs overtreffen.

Milieu

Shells milieuprofessionals zoeken voortdurend naar manieren om de impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te helpen verminderen. Shells milieuprofessionals werken aan projecten die invloed hebben op al onze activiteiten, helpen bij de toepassing van nieuwe technologieën, werken samen met externe partners en werken aan het voorkomen van ongelukken op Shell-locaties.

Gezondheid

Shell Health zorgt voor de bescherming en de bevordering van de gezondheid van onze medewerkers, opdrachtnemers en buren.
Wij zijn op zoek naar behulpzame en gedisciplineerde mensen voor bijvoorbeeld arbeidsgeschiktheidsbeoordelingen, medische controles en de planning van EHBO/medische respons in noodsituaties.

Corporate security

Onze afdeling Corporate Security (CS) beschermt onze mensen, eigendommen, reputatie en gevoelige informatie. Shells mondiale netwerk van zakelijke professionals biedt praktische ondersteuning in de beginfases van nieuwe activiteiten of projecten en onderhoudt relaties met overheidsinstanties, commerciële beveiligingsbedrijven en gelijksoortige bedrijven in de industrie.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.