Auto zelf wassen in Shell-Wasbox

Goed uitgeruste wasboxen

In onze Shell-wasboxen vind je alles om je auto geheel naar eigen inzicht te reinigen. Ze zijn goed uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen, zoals een schuimlans en een schuimborstel. Met onze kwalitatieve was-, glans- en beschermingsmiddelen kun je je auto zo intensief behandelen als je wilt. En je kunt ook specifieke behandelingen kiezen, zoals velgenreiniging, insecten verwijderen op de voorkant van de auto, hoogglans-polish en vlekvrij afspoelen met osmosewater (heel zuiver water).

Wasopties Shell Wasbox

Hoe werkt het?

Bij het bedieningspaneel heb je de keuze uit diverse behandelmogelijkheden. Dat werkt simpel: betaal bij het paneel en kies een optie (bijvoorbeeld een schuimbehandeling). Andere opties zijn snel schoonspuiten, een heel intensieve behandeling, of iets ertussenin. Tip: je kunt ook kiezen voor een combinatie van wasbox en carwash. Bijvoorbeeld om in de wasbox vastgekoekte insecten of vogelpoep te verwijderen. Of de velgen schoon te spuiten als ze erg vies zijn. Waarna je vervolgens de auto de carwash inrijdt voor een complete schoonmaakbeurt.

Zie ook

Kwaliteit en gemak bij een Shell Car Wash

Bij Shell-stations met een Car Wash wordt je auto snel, gemakkelijk en stralend schoon. Er zijn Car Wash locaties door heel Nederland. Hier kun je ook gelijk het interieur van je auto reinigen, want elk Shell-station met een wasstraat is voorzien van stofzuigers.

Eten & drinken

Op veel stations hebben we verse koffie en versbelegde broodjes. Bekijk ons complete aanbod.

Meer gemak onderweg met de Shell App

Nooit meer in de rij, maar snel en volledig contactloos betalen met je smartphone. Het kan met de nieuwe Shell App! Lees meer over de voordelen.