Duurzame koffiebonen

Lekker en duurzaam gaan goed samen. Anders gezegd: wij geloven in duurzaam genieten. Zo gebruiken we bij deli2go en deli by Shell Rainforest Alliance-gecertificeerde koffiebonen. Lees er meer over op onze pagina Verantwoorde producten.

Ontdek onze coffee to go

Onze koffiebonen worden met de grootste zorg geselecteerd en geteeld. Wist je dat wij voor onze koffie twee verschillende melanges gebruiken? Voor onze zwarte koffie gebruiken we de Shell Café signature Lungo- melange. Deze blend is 100% Arabica en heeft een zacht smaakprofiel en een heerlijke, fruitige smaak met een karamel afdronk. Voor onze espresso, cappuccino,  flat white en latte macchiato gebruiken we de Shell Café signature Espresso-melange. Deze melange bestaat uit een blend van Arabica- en Robusta-bonen. De blend met Robusta zorgt voor een rijke body en een robuuster smaakprofiel.

Al onze koffiebonen zijn Rainforest Alliance- gecertificeerd. Samen duurzaam

Help mee aan het verminderen van plastic afval met onze herbruikbare koffiebeker. Bij aankoop van deze leuke beker krijg je van ons 3 gratis koffie en altijd 25 cent korting op je koffie en thee-aankopen! Zo dragen we samen ons steentje bij aan een betere wereld. De herbruikbare koffiebeker is verkrijgbaar bij deli2go en deli by Shell. 

tea samples

Mevrouw Cha

Bij deli2go en deli by Shell schenken we thee van theesommelier Mevrouw Cha: 100% (h)eerlijke thee van kleinschalige plantages over de hele wereld. Verkrijgbaar in de smaken Earl Grey, Groen, Jasmijn, Oolong, Rooibos, Wintermelange en Zomermelange. 

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met barista koffie

Bij onze tankstations met deli2go of deli by Shell kun je terecht voor heerlijk versgebakken brood en barista-koffie. 

Plan nu uw route

ZIE OOK

Starbucks bij Shell

Starbucks winkels bij Shell vind je vaak aan de snelweg en Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

deli2go

deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg. Vers belegde broodjes en barista koffie voor onderweg.

deli by Shell

Bij deli by Shell heb je de keuze uit vers belegde broodjes, barista koffie, smoothies, snacks en meer.