Ontdek onze coffee to go

Onze koffiebonen worden met de grootste zorg geselecteerd en geteeld. Wist u dat wij voor onze koffie twee verschillende melanges gebruiken? Voor onze zwarte koffie gebruiken we de Etico-melange. De Etico melange heeft een zacht profiel en een heerlijke, milde smaak. Voor onze espresso, cappuccino, Flat White en latte macchiato gebruiken we de Benefico melange. Deze Benefico melange bestaat uit een blend van Arabica- en Robusta-bonen. De blend met Robusta zorgt voor een rijke body en een robuuster smaakprofiel. Al onze bonen zijn dubbel gecertificeerd met het bio en Fairtrade-keurmerk voor eerlijke handel. Naast onze eigen baristakoffie is er op veel Shell-stations ook Starbucks-koffie verkrijgbaar.

Samen duurzaam

Help mee aan het verminderen van plastic afval met onze herbruikbare koffiebeker. Bij aankoop van deze leuke beker krijgt u van ons 3 gratis koffie en altijd 25 cent korting op uw koffie en thee-aankopen! Zo dragen we samen ons steentje bij aan een betere wereld. De herbruikbare koffiebeker is verkrijgbaar bij deli2go en deli by Shell. Helpt u ook mee?

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met barista koffie

Bij onze tankstations met deli2go of deli by Shell kunt u terecht voor heerlijk versgebakken brood en barista-koffie. 

Plan nu uw route
tea samples

Mevrouw Cha

Bij deli2go en deli by Shell schenken we thee van theesommelier Mevrouw Cha: 100% (h)eerlijke thee van kleinschalige plantages over de hele wereld. Verkrijgbaar in de smaken Earl Grey, Groen, Jasmijn, Oolong, Rooibos, Wintermelange en Zomermelange. 

Doe mee met Miles & Me

Met Miles & Me van Shell spaart u voor leuke verrassingen met Air Miles. U kunt uw Air Miles inwisselen voor broodjes en koffie, luxe handdoeken, korting op benzine en diesel en nog veel meer!

Meer over Miles & Me

ZIE OOK

Starbucks bij Shell

Koffieliefhebbers kennen Starbucks al lang; heerlijke Starbucks-koffie met versgemalen koffiebonen en een schuimlaag van verse melk waaraan u, naar eigen smaak, siroop of een shot espresso kunt toevoegen. U vindt de Starbucks-winkel of Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, barista koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.
 

deli by Shell

Bij deli by Shell vindt u niet alleen vers belegde broodjes, barista koffie, en allerlei heerlijke sappen en snacks, maar ook versgebakken hele broden! deli by Shell bevindt zich in de bebouwde kom, dus altijd bij u in de buurt.

Handige links

Verse broodjes

Geniet onderweg van een lekker ontbijt of heerlijke lunch met vers belegde broodjes uit onze bakkerij. Deze worden ter plekke voor u afgebakken en belegd met ambachtelijke en verantwoorde verse producten zonder onnodige toevoegingen.

Lunch

Geniet van een knapperend vers broodje dat ter plekke voor u wordt belegd en maak uw lunch compleet met een heerlijke koffie of fruitsapje. Snel én gezond.

Ontbijt

Even ontsnappen aan de ochtendfiles? Op zoek naar brandstof voor uw dag? Na een cappuccino en een ovenverse croissant bent u er helemaal klaar voor.