Shell Café Coffee

VAN ONZE BARISTA'S

De perfecte koffie, 100% heerlijk

Wist je dat de smaak van koffie vooral wordt bepaald door de kwaliteit van de bereiding?

Daarom trainen wij onze barista’s continu op het bereiden van de perfecte koffie. Elk jaar gaan zij de strijd met elkaar aan in de Barista Cup: een maandenlange competitie waarin we hen testen op het gebied van koffiekennis, latte art-vaardigheden, creativiteit en presentatie. Van zwarte koffie en espresso, tot cappuccino, caffè latte of Flat White: jouw favoriete Shell Café koffie smaakt altijd heerlijk! 

Toch niet tevreden? Laat het ons weten en ontvang een nieuwe koffie gratis! Dát is onze 100% heerlijk-garantie.

 

Exclusieve koffieblends

GESELECTEERD DOOR ONZE BARISTA'S

Exclusieve koffieblends

Wat je favoriete koffie ook is, wij hebben de perfecte koffieblend voor jou!

Onze “Signature Lungo” bestaat voor 100% uit Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen. Door zijn medium roast krijgt jouw zwarte koffie een volle en milde smaak met een prettig bittertje. Het smaakprofiel is zacht en fruitig, met tonen van zoete caramel.

Onze “Signature Espresso” bestaat voor 80% uit Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen en voor 20% uit Zuidoost-Aziatische Robusta-bonen. De donkere branding en blend met Robusta-bonen, geeft jouw favoriete melkkoffie een rijke, intense en kruidige smaak. Het smaakprofiel is stevig maar elegant en gebalanceerd met tonen van donkere chocolade. Heerlijk in combinatie met vers opgeschuimde melk!

Al onze koffiebonen zijn Rainforest Alliance-gecertificeerd en hiermee milieuvriendelijk gecultiveerd. Zo draag je bij aan een beter leven voor de koffieboeren.

 

Shell Café Coffee

VOOR ONZE BARISTA'S

De allerbeste koffiemachines

Voor het bereiden van onze premium koffie maken onze barista’s gebruik van de nieuwste, Italiaanse, state-of-the-art espresso-machines.

Anders dan met de meeste volautomatische koffieautomaten die thuis gebruikt worden, vergt het werken met een pistonmachine veel training en geduld. Wij controleren regelmatig of de espresso-machines optimaal zijn afgesteld, zodat altijd gewerkt wordt met de juiste hoeveelheid koffie, de juiste druk en de juiste doorlooptijd in de machine.

Het resultaat? Een heerlijke koffie om intens van te genieten!

 

VIND EEN TANKSTATION MET SHELL CAFÉ

Shell Café Coffee

Koek bij de koffie voor 150 Air Miles


Maak jouw koffiemomentje helemaal compleet met een heerlijke koek. Voor slechts € 1,- geniet je al van een lekkere zoete traktatie. De koek is ook los te verkrijgen voor slechts 175 Air Miles. Dat is pas genieten! Meer weten over het inwisselen van Air Miles voor koffie en thee?

Bekijk het overzicht

ONZE ANDERE WARME DRANKEN

Heerlijke thee Shell

Starbucks bij Shell

Naast Shell Café, vind je bij veel van onze Shell-stations ook Starbucks-winkels en Starbucks on the go-automaten. Geniet van heerlijke koffie bereid met versgemalen koffiebonen en een schuimlaag van verse melk waaraan je siropen en een shot espresso kan toevoegen.

Heerlijke thee Shell

100% (h)eerlijke thee

Liever een lekker kopje thee? Bij Shell schenken we thee van theesommelier Mevrouw Cha: 100% (h)eerlijke thee van kleinschalige plantages over de hele wereld. Verkrijgbaar in de smaken Earl Grey, Groen, Jasmijn, Oolong, Rooibos, Wintermelange en Zomermelange.

ZIE OOK

Starbucks bij Shell

Starbucks winkels bij Shell vind je vaak aan de snelweg en Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

Acties en promoties

Benieuwd naar acties en kortingen op broodjes, koffie en andere producten? Of meer voordeel met Air Miles? Bekijk onze mooie deals.

Air Miles inwisselen voor gratis koffie

In onze shops kun je Air Miles inwisselen voor gratis koffie. Dit is mogelijk bij alle Shell-stations met een bakkerij.