Ontdek onze coffee to go

Onze de koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld, met de grootste zorg geselecteerd en vervolgens donker gebrand. Daardoor ontstaat een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken. En dat proef je.
 

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met bakkerij

Bij onze tankstations met deli2go of deli by Shell kunt u terecht voor heerlijk versgebakken brood en barista-koffie. 

Plan route
tea samples

Mevrouw Cha

Bij deli2go en deli by Shell schenken we thee van theesommelier Mevrouw Cha: 100% (h)eerlijke thee van kleinschalige plantages over de hele wereld. Verkrijgbaar in de smaken Earl Grey, Groen, Jasmijn, Oolong, Rooibos, Wintermelange en Zomermelange. 

Doe mee met Miles & Me

Met Miles & Me van Shell spaart u voor leuke verrassingen met Air Miles. U kunt uw Air Miles inwisselen voor broodjes en koffie, luxe handdoeken, korting op benzine en diesel en nog veel meer!

Meer over Miles & Me

ZIE OOK

Starbucks bij Shell

Koffieliefhebbers kennen Starbucks al lang; heerlijke Starbucks-koffie met versgemalen koffiebonen en een schuimlaag van verse melk waaraan u, naar eigen smaak, siroop of een shot espresso kunt toevoegen. U vindt de Starbucks-winkel of Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, barista koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.
 

deli by Shell

Bij deli by Shell vindt u niet alleen vers belegde broodjes, barista koffie, en allerlei heerlijke sappen en snacks, maar ook versgebakken hele broden! deli by Shell bevindt zich in de bebouwde kom, dus altijd bij u in de buurt.

Handige links

Verse broodjes

Geniet onderweg van een lekker ontbijt of heerlijke lunch met vers belegde broodjes uit onze bakkerij. Deze worden ter plekke voor u afgebakken en belegd met ambachtelijke en verantwoorde verse producten zonder onnodige toevoegingen.

Lunch

Geniet van een knapperend vers broodje dat ter plekke voor u wordt belegd en maak uw lunch compleet met een heerlijke koffie of fruitsapje. Snel én gezond.

Ontbijt

Even ontsnappen aan de ochtendfiles? Op zoek naar brandstof voor uw dag? Na een cappuccino en een ovenverse croissant bent u er helemaal klaar voor.