Seizoensspecials Starbucks

SEIZOENSSPECIALS

Elke 8 weken hebben we nieuwe seizoensspecials bij Starbucks.

Op dit moment loopt de zomer campagne, wat helemaal in het teken staat van de overheerlijke refresha’s: Mango Dragonfruit refresha, Cool lime en Strawberry Acai Refresha. Deze drankjes zijn ook te bestellen met kokosmelk! Bovendien is er ook een nieuwe cold brew tijdens deze campagne: de Saltes Caramel Cream Cold Brew.

Deze drankjes geven het ultieme zomergevoel. Ze zijn een beperkte tijd verkrijgbaar, dus kom ze snel proeven!

 

Koffie bij Starbucks

STARBUCKS KOFFIE 

Bij onze koffies staat kwaliteit voorop. 

Bij Starbucks gebruiken we verantwoord geproduceerde koffiebonen. We hebben er altijd aan gewerkt om onze koffie op een manier te kopen die de mensen en plekken die deze produceren respecteert.

Ook thuis kun je van onze Starbucks koffies genieten. We bieden verschillende bonen en Nespresso smaken die je kunt bereiden op jouw manier. In de winkel kan er worden gekozen tussen de krachtige Starbucks Espresso Roast of de mildere Blonde Roast-bonen. 

 

Eten bij Starbucks

STARBUCKS STORE

Altijd iets om van te genieten.

De Starbucks winkels zijn zo ontworpen dat je naast je kopje koffie ook rustig kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje.

Starbucks biedt ook een ruim assortiment aan eten voor mensen die onderweg nog iets nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cinnamon roll of juist een gezond en gevarieerd ontbijt. Ook dan kun je bij onze Starbucks winkels terecht.

 

Merchandise bij Starbucks

MERCHANDISE

Voor elk perfect drankje is er een perfect kopje. 

Wij hebben de perfecte koffiekop om je drankje warm of koel te houden. Onze herbruikbare bekers met dubbelwandige technologie en mokken zijn speciaal ontworpen voor elk seizoen.

Wist je dat je in onze winkels € 0,35 korting krijgt op je drankje bij het gebruik van een herbruikbare beker? Bezoek snel één van onze Starbucks winkels en bekijk het gehele assortiment!