Seizoensspecials Starbucks

SEIZOENSSPECIALS

Elke 8 weken hebben we nieuwe seizoensspecials bij Starbucks.

Op dit moment loopt de Holiday campagne, waarbij we vier overheerlijke specials hebben: Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Stroopwafel Latte en Hazelnut Chocolate Crunch Hot Chocolate. De Toffee Nut, Gingerbread en Stroopwafel Latte’s zijn ook iced verkrijgbaar en als Frappuccino.

Deze tijdelijke drankjes geven het ultieme kerstgevoel. It is meet up season, dus kom snel langs! 

Koffie bij Starbucks

STARBUCKS KOFFIE 

Bij onze koffies staat kwaliteit voorop. 

Bij Starbucks gebruiken we verantwoord geproduceerde koffiebonen. We hebben er altijd aan gewerkt om onze koffie op een manier te kopen die de mensen en plekken die deze produceren respecteert.

Ook thuis kun je van onze Starbucks koffies genieten. We bieden verschillende bonen en Nespresso smaken die je kunt bereiden op jouw manier. In de winkel kan er worden gekozen tussen de krachtige Starbucks Espresso Roast of de mildere Blonde Roast-bonen. 

 

Eten bij Starbucks

STARBUCKS STORE

Altijd iets om van te genieten.

De Starbucks winkels zijn zo ontworpen dat je naast je kopje koffie ook rustig kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje.

Starbucks biedt ook een ruim assortiment aan eten voor mensen die onderweg nog iets nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cinnamon roll of juist een gezond en gevarieerd ontbijt. Ook dan kun je bij onze Starbucks winkels terecht.

 

Merchandise bij Starbucks

MERCHANDISE

Voor elk perfect drankje is er een perfect kopje. 

Wij hebben de perfecte koffiekop om je drankje warm of koel te houden. Onze herbruikbare bekers met dubbelwandige technologie en mokken zijn speciaal ontworpen voor elk seizoen.

Wist je dat je in onze winkels € 0,35 korting krijgt op je drankje bij het gebruik van een herbruikbare beker? Bezoek snel één van onze Starbucks winkels en bekijk het gehele assortiment!

 

Starbucks Stores bij Shell

ZIE OOK

Kom jij werken bij Starbucks?

Gastvrijheid en geweldige koffie, dat is wat jij de gasten biedt. Met een glimlach maak jij koffie waar mensen voor omrijden en waar ze voor terugkomen. Bekijk snel de beschikbare vacatures. 

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.

Koffie en thee

Waar je reis ook heen gaat, met onze heerlijke Shell Café koffie zit je goed!