Campagne Starbucks

SEIZOENSSPECIALS

Elke 8 weken hebben we nieuwe seizoensspecials bij Starbucks.

Op dit moment loopt de Summer campagne, waarbij twee heerlijke refresha's beschikbaar zijn: de Orange Mango en de Mango Dragonfruit. Ook onze nieuwe Cold Brew valt niet te missen deze zomer: de Salted Caramel Cream Cold Brew.

Deze drankjes zijn een beperkte tijd verkrijgbaar, dus kom ze snel proeven om extra te kunnen genieten van de warme zonnestralen!

 

Koffie bij Starbucks

STARBUCKS KOFFIE 

Bij onze koffies staat kwaliteit voorop. 

Bij Starbucks gebruiken we verantwoord geproduceerde koffiebonen. We hebben er altijd aan gewerkt om onze koffie op een manier te kopen die de mensen en plekken die deze produceren respecteert.

Ook thuis kun je van onze Starbucks koffies genieten. We bieden verschillende bonen en Nespresso smaken die je kunt bereiden op jouw manier. In de winkel kan er worden gekozen tussen de krachtige Starbucks Espresso Roast of de mildere Blonde Roast-bonen. 

 

Eten bij Starbucks

STARBUCKS STORE

Altijd iets om van te genieten.

De Starbucks winkels zijn zo ontworpen dat je naast je kopje koffie ook rustig kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje.

Starbucks biedt ook een ruim assortiment aan eten voor mensen die onderweg nog iets nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cinnamon roll of juist een gezond en gevarieerd ontbijt. Ook dan kun je bij onze Starbucks winkels terecht.