Too Good To Go

TOO GOOD TO GO MET SHELL

Red eten, download de app!

Samen met Too Good To Go zetten wij ons in tegen voedselverspilling. Inmiddels zijn er al meer dan 90.000 Magic Boxen met het Too Good To Go-label over de toonbank gegaan.

Door bij deelnemende Shell-stations onverkochte levensmiddelen aan te bieden in een Magic Box, een verrassingstas met overgebleven eten, dragen wij bij aan een vermindering van voedselverspilling. Onze deelnemende Shell-stations bieden diverse producten aan. Of het nu zoet, hartig of verpakt is: alles is beschikbaar tegen een sterk gereduceerde prijs. 

Start vandaag nog met het redden van eten!

Ontdek de voordelen van Too Good To Go

 • Klimaatbescherming

  Elk jaar wordt wereldwijd meer dan een derde van het eten verspild - en dat heeft een slechte invloed op onze planeet. De Too Good To Go-app helpt je om heerlijk, onverkocht eten te redden. 

 • Laat je verrassen

  Het blijft altijd een verrassing wat je krijgt in jouw Magic Box. Dit komt doordat we vooraf niet weten welk eten aan het eind van de dag overblijft.

 • Geniet van diversiteit

  Het aanbod bij deelnemende Shell-stations is erg gevarieerd. Of het nu zoet, hartig of verpakt is: alles vindt zijn weg in jouw Magic Box.

 • 90.000 maaltijden gered

  Samen met Too Good To Go hebben wij al meer dan 90.000 maaltijden kunnen redden bij onze deelnemende Shell-stations.

 • Sla jouw favoriet op

  In de Too Good To Go-app kun je jouw favoriete Shell-station opslaan. Al meer dan 100.000 mensen waren jou voor.

 • Nu bij steeds meer Shell-stations

  Steeds meer Shell-stations in Nederland sluiten zich aan bij Too Good To Go. Je kunt alle deelnemende Shell-stations vinden in de Too Good To Go-app.

Shell bestellen bij Too Good To Go

Hoe kan je bestellen?

Download de gratis Too Good To Go-app en meld je aan. Zoek naar jouw favoriete Shell-station in de buurt en kies een Magic Box uit. Aangezien we vooraf niet weten welk eten aan het eind van de dag overblijft, is het een verrassing wat jij gaat krijgen. Reserveer jouw gekozen Magic Box en betaal eenvoudig en snel via de app. Haal jouw verrassing op en geniet.

Eten redden? Download de Too Good To Go-app

VEELGESTELDE VRAGEN

zie ook

Verantwoorde producten

Wij werken samen met Nederlandse boeren die zich sterk maken voor een betere leefomgeving en hoogwaardig voedsel voor hun vee.

Verse broodjes

Bij Shell worden elke dag de lekkerste versbelegde broodjes klaargemaakt. Bekijk het ruime assortiment aan vlees-, vis-, vega én vegan broodjes, bereid met verantwoorde producten.

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.