zijn ervaringen voor de Miles en Me deelnemers

Voor onze trouwste gasten doen wij graag iets extra's. Niet alleen verrassen wij u met leuke extraatjes, ook organiseren wij regelmatig de Miles & Me Experiences: bijzondere belevenissen op bijzondere locaties, zoals Circuitpark Zandvoort of de Shell raffinaderij in Pernis.

Als u meedoet met Miles & Me en u tankt geregeld bij Shell, ontvangt u automatisch bericht over de volgende Experience. Via deze e-mail kunt u zich inschrijven en leest u hoe u kans maakt op deelname. Houd uw mailbox dus in de gaten en wie weet zien wij u bij de volgende Miles & Me Experience!

 

Aanmelden voor Miles & Me

 

 

 

 

Shell Eco-Marathon Experience: Make the future

Nadat studenten een jaar lang hebben gezwoegd aan duurzame voertuigen kregen onze Miles & Me deelnemers een exclusieve preview, om zelf te zien wat deze inspanning heeft opgeleverd. Want met de Miles & Me Experience waren ze als VIP-gast bij de Shell Eco-marathon Challenger! Een uniek evenement waarvoor studenten een voertuig ontwerpen dat zo ver mogelijk kan rijden op 1 kWh of 1 liter brandstof.

De studenten vertelden vol passie over hun voertuigen en gaven een kijkje achter de schermen. Ze troffen geïnteresseerde deelnemers en werden bestookt met vragen over techniek en materialen. Een mooie kans om wat meer te weten te komen over het rijden van de toekomst.

De Miles & Me deelnemers konden met deze nieuwe kennis direct zelf aan de slag om een eigen zoutwaterauto te bouwen, en te testen in een spannende race. Na deze Experience zijn ze misschien nog nieuwsgieriger geworden naar de toekomst van mobiliteit.

Wil je ook deelnemen aan een Experience? Haal je Miles & Me extraatjes op en misschien ben je er de volgende keer bij!

Miles & Me barista Experience: Een nieuwe kijk op koffie.

Miles & Me-deelnemers die graag genieten van barista-koffie bij Shell-stations kunnen hier nu ook thuis van genieten! Tijdens de Miles & Me barista Experience hebben ze een verkorte variant gevolgd van de Barista-cursus die onze Shell-gastvrouwen en -gastheren volgen.

Voor deze Miles & Me-deelnemers ging er een wereld open, als het om koffie gaat. Na een uitleg van koffieboon tot machine, gingen de deelnemers zelf aan de slag. Onder leiding van een barista-expert gingen ze van een verbrande koffie naar echte latte art cappucino’s. De koffies begonnen steeds meer te lijken op de koffies bij deli by Shell en deli2go.  

Aan het einde van de leuke en leerzame Miles & Me Experience kon iedereen zichzelf een echte thuis barista noemen. Zo hebben ze nu thuis bijna dezelfde koffie ervaring als onderweg bij onze Shell barista’s.

 

Miles & Me BMW Experience: even uit de bocht op Zandvoort!

En uit de bocht gingen onze Miles & Me-deelnemers! In de Experience, waarin de veiligheid voorop stond, hebben ze hun autobeheersing verbeterd en verfijnd. Onder begeleiding van de veiligheidsinstructeurs van de BMW Driving Experience hebben de deelnemers met succes een slipcursus afgerond.

Vooral op de gladde rotonde gingen vele auto’s in de rondte! Maar oefening baart kunst en met de instructie om het gas los te laten en snel tegen te sturen, werden pirouetten voorkomen. Daarnaast slaagden de deelnemers erin om een noodstop en uitwijkmanoeuvre - na training en instructie - veilig op te vangen. Zo gaan ze veilig de herfst in!

En dat vinden wij belangrijk, want veiligheid staat bij Shell voorop. Voor gastheren en gastvrouwen op de stations, maar juist ook voor onze gasten! Daarom zijn we blij dat we samen met BMW, vanuit onze jarenlange samenwerking, de Miles & Me-deelnemers deze Experience konden aanbieden! Wil je ook deelnemen aan een Experience? Haal je Miles & Me extraatjes op en je wordt vanzelf een keer uitgenodigd!

VIP Experience bij Generation Discover Festival

Misschien herinnert u zich nog de spectaculaire practicum-proefjes tijdens scheikundelessen. Geheimzinnige damp die uit een beker stroomt, of zeepbellen gevuld met rook… Het Generation Discover Festival, die Shell samen met 20 partners organiseert, doet hieraan denken en brengt op speelse en boeiende manier de ontdekkers van de toekomst in aanraking met techniek en wetenschap.

Het Festival is voor iedere deelnemer een leuk en leerzaam evenement. De Miles & Me Experience-genodigden hadden afgelopen najaar nog een streepje voor, want zij waren onze VIP-gasten. Een unieke ervaring, want het geeft een bijzonder gevoel als je eregast bent op een groot evenement met maar liefst 35.000 bezoekers.

De Experience-deelnemers werden ontvangen door niemand minder dan Marjan van Loon, de President-Directeur van Shell Nederland. Samen met haar hebben ze een Rubiks cube opgelost, na uitleg van Mats Valk, de Europees kampioen Speedcuben. Ook op het festivalterrein kregen ze een VIP-behandeling: de wachtrij passeren voor het reuzenrad (skip the line-privilege) en eten/drinken bestellen met gratis munten. Al met al een bijzondere dag waar de Experience-gasten met plezier aan zullen terugdenken.