zijn ervaringen voor de Miles en Me deelnemers

Voor onze trouwste gasten doen wij graag iets extra's. Niet alleen verrassen wij u met leuke extraatjes bovenop de Air Miles die u altijd ontvangt, ook organiseren wij regelmatig de Miles & Me Experiences: bijzondere belevenissen op bijzondere locaties, zoals Circuitpark Zandvoort of de Shell raffinaderij in Pernis.

Als u meedoet met Miles & Me en u tankt geregeld bij Shell, ontvangt u automatisch bericht over de volgende Experience. Via deze e-mail kunt u zich inschrijven en leest u hoe u kans maakt op deelname. Houd uw mailbox dus in de gaten en wie weet zien wij u bij de volgende Miles & Me Experience!

 

Aanmelden voor Miles & Me

 

 

 

 

Innovatieve Experience: Te gast bij STCA

Dat Shell V-Power een van ons meest innovatieve brandstoffen is, wisten onze Miles & Me deelnemers al. Tijdens deze Miles & Me Experience kregen deze Shell V-Power liefhebbers de kans om nóg meer te weten te komen over de alternatieve brandstoffen en innovaties waar Shell aan werkt.

Binnen Shell Technology Centre Amsterdam worden al meer dan 100 jaar innovatieve technologieën ontwikkeld. Het is een van de belangrijkste onderzoekscentra van Shell wereldwijd waar meer dan 1.000 mensen samen werken aan de verbetering van olie, gas en chemie.

Bij STCA konden de deelnemers ervaren dat veel technieken en innovaties niet iets zijn van de toekomst, maar nu al beschikbaar zijn. Wist u bijvoorbeeld dat Shell virtual reality gebruikt om mensen aan de andere kant van de wereld op te leiden? En dat rijden op waterstof al goed mogelijk is? Shell Technology Centre Amsterdam heeft zelfs eigen glasblazers om proeven en ontwikkelingen zo snel mogelijk te kunnen realiseren.

Onze deelnemers aan de Miles & Me Experience hebben met eigen ogen kunnen zien waarom het Technology Centre van Shell zo vermaard is en zijn helemaal klaar voor de (energie)toekomst! Wilt u ook mee naar een experience? Meld u aan voor Miles & Me, haal uw Miles & Me-extraatjes op en wellicht nemen we u binnenkort mee!

Speciale gasten op Circuit Zandvoort

Onze Miles & Me deelnemers stonden vooraan tijdens de Historic Grand Prix op Circuit Zandvoort! Een Experience waarin ze op de foto gingen met voormalig Formule 1-coureur Gijs van Lennep, verhalen en weetjes van racecoureurs kregen. Exclusief toegang kregen tot de racewagens en ze races vanaf de jury-toren konden bekijken, waarvan je het mooiste zicht op het circuit hebt. En zelf een ronde over Zandvoort konden racen in een virtual reality Formule 1 auto. 

Deze unieke Miles & Me-Experience komt voort uit het partnership van Shell en Circuit Zandvoort. Een partnership waarmee racewagens op Circuit Zandvoort Shell V-Power tanken én alle CO2-uitstoot compenseert.

Wilt u ook mee met een Experience? Meldt u aan voor Miles & Me, haal uw Miles & Me-Extraatjes op en wellicht nemen we u binnenkort mee naar Circuit Zandvoort!

5 miljoen bomen planten in de Staatsbosbeheer experience

Staatsbosbeheer en Shell; niet de meest voor de hand liggende samenwerkingspartners op het eerste gezicht. Tijdens deze Miles & Me Experience kregen de deelnemers een exclusieve rondleiding van Staatsbosbeheer waarin ze alles te weten kwamen over de samenwerking, de Nederlandse bossen én de toekomst daarvan. Zo zagen ze met eigen ogen de impact en oplossing van de essentaksterfte.

Zo legde boswachter Laurens uit dat een zieke es te herkennen is aan de kale boomtop. De ziekte begint namelijk aan de punt van het blad en trekt zo de stam in.

Van kappen tot gevarieerd nieuw bos, boswachter Laurens nam de Miles & Me deelnemers mee door het gehele proces. Zo ervaarden ze wat een nieuw bos voor Nederland betekent, hoe het dode hout wordt hergebruikt en een nieuw bos wordt ontwikkeld.

Meer lezen over deze samenwerking kunt u op de website van Staatsbosbeheer. Mee op een Experience? Verzilver uw Miles & Me Extraatje.

Shell Eco-Marathon Experience: Make the future

Nadat studenten een jaar lang hebben gezwoegd aan duurzame voertuigen kregen onze Miles & Me deelnemers een exclusieve preview, om zelf te zien wat deze inspanning heeft opgeleverd. Want met de Miles & Me Experience waren ze als VIP-gast bij de Shell Eco-marathon Challenger! Een uniek evenement waarvoor studenten een voertuig ontwerpen dat zo ver mogelijk kan rijden op 1 kWh of 1 liter brandstof.

De studenten vertelden vol passie over hun voertuigen en gaven een kijkje achter de schermen. Ze troffen geïnteresseerde deelnemers en werden bestookt met vragen over techniek en materialen. Een mooie kans om wat meer te weten te komen over het rijden van de toekomst.

De Miles & Me deelnemers konden met deze nieuwe kennis direct zelf aan de slag om een eigen zoutwaterauto te bouwen, en te testen in een spannende race. Na deze Experience zijn ze misschien nog nieuwsgieriger geworden naar de toekomst van mobiliteit.

Wil je ook deelnemen aan een Experience? Haal je Miles & Me extraatjes op en misschien ben je er de volgende keer bij!