Met Miles & Me van Shell spaart u voor leuke verrassingen met Air Miles! Komt u geregeld bij Shell tanken als Air Miles-spaarder? Dan ontvangt u persoonlijke extraatjes van ons, zoals gratis producten uit de Shell shop of Extra Air Miles.

Als er een extraatje voor u klaarstaat, sturen we u een bericht in de Shell App of via de Air Miles-mail. Voordat u gaat tanken, activeert u het extraatje van uw keuze. De Extra Air Miles worden na het scannen van uw Air Miles-kaartnummer bij de kassa automatisch bijgeschreven. Liever een gratis product uit de Shell shop? Laat dit product dan samen met uw Air Miles- kaart scannen bij de kassa.

 

Meld u aan

Hoe werkt het?

Miles & MeStap 1: Activeer uw Air Miles-account

  • Spaart u al Air Miles? Controleer dan uw mailbox op e-mails van Air Miles. Nog nooit een e-mail van Air Miles ontvangen? Activeer hier uw e-mailadres in uw Air Miles-account en vink aan dat u updates wilt ontvangen. Houd uw Air Miles-kaartnummer bij de hand.
  • Spaart u nog geen Air Miles? Meld u meteen hieronder aan en zorg ervoor dat de e-mailupdates aangevinkt zijn.

Meld u aan

Miles & Me

 

Stap 2: Kom tanken bij Shell

Door uw Air Miles-kaart te laten scannen bij de kassa, komt u in aanmerking voor persoonlijke extraatjes van Miles & Me.

Miles & Me

 

Stap 3: Activeer uw extraatje

Komt u geregeld bij Shell? Dan zetten wij geregeld een leuk extraatje voor u klaar. Bijvoorbeeld Extra Air Miles of een gratis artikel uit onze shop. Deze extraatjes ontvangt u automatisch per mail, of zijn te zien in de Shell App. Als u het extraatje van uw keuze wilt claimen, moet u deze activeren door erop te klikken. Daarna hoeft u het alleen maar op te halen bij de volgende tankbeurt.

Miles & Me

 

Stap 4: Claim uw gratis extraatje

Laat bij het afrekenen uw Air Miles-kaart scannen. Bij minimaal 20 liter brandstof kunt u een gratis extraatje ontvangen.

  • Kiest u voor Extra Air Miles? Dan worden deze binnen 48 uur bijgeschreven op uw Air Miles-account.
  • Kiest u voor een gratis product? Pak het uit het schap en laat het scannen aan de kassa. 

Let op! Wees op tijd met het claimen van uw gratis product, want er is een einddatum aan verbonden. Deze staat vermeld in de mail of app.

Doe mee met Miles & Me

Air Miles Webshop

Op de website van Air Miles vindt u alle informatie over Air Miles sparen en inwisselen. Ook kunt u hier tickets boeken voor een dagje of een weekendje weg met Air Miles.

Op deze website kunt u ook gemakkelijk uw Air Miles saldo en gespaarde Extra Air Miles bekijken. Vergeet niet om uw Air Miles account te registreren voordat u deze kunt inwisselen. Als welkomstcadeau ontvangt u 100 Air Miles cadeau!

Aanmelden voor Miles & Me