Zout Water Pret!

Ga de race aan met de Salt Water Supercars. Deze raceauto’s rijden niet op benzine maar op zout water. Van 8 juli tot en met 15 september verkrijgbaar bij Shell. Spaar ze allemaal!  

Lees meer

Eten & drinken

In ons wegrestaurant vindt u heerlijk vers belegde broodjes, goede barista-koffie, coffee to go, sappen, smoothies en snacks voor onderweg!

Shell brandstoffen

De benzine of diesel van Shell brengt u verder. De unieke formule van Shell FuelSave geeft u meer kilometers voor hetzelfde geld. En Shell V-Power benzine en diesel zorgen voor nog betere prestaties en meer efficiëntie. Ervaar het zelf!

Carwash

De Carwash van Shell Lange Amerikaweg geeft uw auto gegarandeerd een was- en droog ervaring van hoge kwaliteit.

Shell express

Onbemand tanken bij Shell express is makkelijk, goedkoop en snel. U kunt direct aan de pomp pinnen en bent snel weer onderweg. 

Meer over Shell express
2theloo picture

2theloo

Net als u houden wij van een fris toilet. Daarom vindt u op alle snelwegstations luxe toiletten van 2theloo. Probeer ze zelf. 

Shell Recharge

Shell Recharge

Shell Recharge is de nieuwe oplaadservice van Shell voor elektrische voertuigen. Onze eersteklas snelladers kunt u vinden langs de belangrijkste wegen in Nederland.

Meer over Shell Recharge
Koffie & thee voor onderweg

Koffie & thee voor onderweg

Waar uw reis ook heen gaat, een lekkere kop thee of koffie voor onderweg is altijd genieten! Uw thee of coffee to go wordt vers bereid door onze barista's terwijl u wacht. Bij deli2go en deli by Shell vindt u een uitgebreid koffieassortiment met de lekkerste barista-koffie.

Meer over onze koffie & thee
Grond of een station te koop

Grond of een station te koop

Wij zijn altijd op zoek naar zowel bestaande tankstations en locaties om een nieuw tankstation te ontwikkelen. Heb jij dé tip?

Neem contact met ons op
Inspiratie voor het rijden

Inspiratie voor het rijden

Ontdek unieke en interessante routes over de hele wereld, zoals verborgen circuits, buiten de gebaande paden, droomritten en road trips.

Inspiratie voor het rijden
StationStories

StationStories

Met #StationStories delen wij een serie persoonlijke verhalen over de unieke reizen van onze gasten. Al deze verhalen zijn verbonden door het antwoord op de vraag "Waar gaat u naartoe?"

Bekijk de StationStories

Handige links

Carwash

Snel een glanzend schone auto? De wasstraten van Shell bieden verschillende carwash-programma’s om uw auto weer te laten stralen.

Verse broodjes

Geniet onderweg van een lekker ontbijt of heerlijke lunch met vers belegde broodjes uit onze bakkerij. Deze worden ter plekke voor u afgebakken en belegd met ambachtelijke en verantwoorde verse producten zonder onnodige toevoegingen.

Koffie en thee

Voor de heerlijke barista-koffie of thee van deli2go of deli by Shell wilt u omrijden! Onze barista's maken de perfecte koffie voor onderweg. Zo maken wij elke reis een beetje beter.

Too Good To Go

Bij Shell willen wij een einde maken aan voedselverspilling. Daarom verkopen wij dagelijkse overschotten uit onze shops en bakkerijen met flinke korting via de Too Good To Go app. Zo voorkomen we dat er onnodig voedsel wordt weggegooid.