Maak je keuze

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

Waterstof tanken bij Shell

Shell stimuleert rijden op waterstof. Behalve van een batterij kan een auto met elektromotor ook energie krijgen van een waterstofcel. Zo’n waterstofauto heeft als groot voordeel dat je binnen enkele minuten de tank kunt vullen. 

LPG

BK GAS is de leverancier van lpg (liquefied petroleum gas) of autogas voor Shell tankstations in Nederland.  

On the go snelladen bij Shell-stations

Waar je elektrisch kunt laden? Bij een van de snelladers van Shell Recharge op onze Shell-stations. Je vindt ze via onderstaande button of in de Shell Recharge App.

Zoek een laadpunt

Zie ook

Shell AdBlue®

Verminder je uitstoot met Shell AdBlue®, een geurloze en ongevaarlijke synthetische in water oplosbare vloeistof voor dieselmotoren.

10 tips voor efficiënter rijden

CO2-uitstoot is een belangrijke oorzaak van klimaatverandering. Daarom is het nodig om CO2-uitstoot zoveel mogelijk te verminderen of te voorkomen. Dat kan door zo min mogelijk brandstof te gebruiken, bijvoorbeeld met efficiëntere auto’s, met het gebruik van zuinigere brandstoffen, door (gedeeltelijk) elektrisch te rijden of door het aanpassen van je rijgedrag.

10 veiligheidstips

Leer hoe je een veiligere bestuurder wordt met Don Palmer, professioneel coach op het gebied van rijtechnieken voor gevorderden op de weg en het circuit.