Shell FuelSave

ONZE VERBETERDE SHELL BRANDSTOFFEN

Shell FuelSave

Shell is altijd bezig om haar producten te blijven ontwikkelen, te innoveren en te verbeteren om klanten onze beste producten te kunnen leveren. Onder onze Shell FuelSave brandstoffen vallen Shell Euro 95 en Shell Diesel. Deze brandstoffen zijn verbeterd en zorgen nu voor een betere reiniging, bescherming en een lager brandstofverbruik van je auto. 

Bekijk de disclaimers

Shell Euro 95

Shell Euro 95 

Onze verbeterde Shell Euro 95 zorgt voor reiniging, bescherming en een lager brandstofverbruik.

Shell Euro 95 heeft een verbeterde reinigingstechnologie met tweevoudige werking om schadelijke afzettingen te verwijderen en de conditie van de motor te beschermen.1 Het is ontworpen om tot 65% schadelijke motor afzettingen te verwijderen en de motor te beschermen tegen toekomstige opbouw.2

Onze verbeterde brandstof beschermt tegen slijtage, corrosie en opbouw van afzettingen.3 Ook heeft het als voordeel dat je motor minder brandstof verbruikt.4

De voordelen van de verbeterde Shell Euro 95

  • Reiniging

  • Bescherming

  • Lager brandstofverbruik

Shell Diesel

Shell Diesel 

Onze verbeterde Shell Diesel zorgt voor reiniging, bescherming en een lager brandstofverbruik.

Shell Diesel heeft een verbeterde reinigingstechnologie met tweevoudige werking om schadelijke afzettingen te verwijderen en de conditie van de motor te beschermen.1 Het is ontworpen om tot 65% schadelijke motor afzettingen te verwijderen en de motor te beschermen tegen toekomstige opbouw.2 Ook beschermt Shell Diesel het EGR-systeem van jouw auto door het schoner te houden.5

Onze verbeterde brandstof beschermt tegen de opbouw van afzettingen6 en heeft als voordeel een lager brandstofverbruik van je motor.4

De voordelen van de verbeterde Shell Diesel

  • Reiniging

  • Bescherming

  • Lager brandstofverbruik

Air Miles sparen tijdens het tanken

Air Miles sparen tijdens het tanken

Wist je dat je Air Miles kunt sparen tijdens het tanken van Shell Euro 95 of Shell Diesel? Je ontvangt namelijk 1 Air Mile op elke hele liter brandstof die je tankt. Je hoeft hiervoor bij het afrekenen alleen je (digitale) Air Miles-kaart te laten scannen.

Wil je meer weten over het inwisselen van Air Miles bij Shell voor brandstofkorting? Lees hier hoe het werkt

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SHELL BRANDSTOFFEN

Zie ook

Shell V-Power

Shell V-Power onze beste brandstof ooit.* Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen.*

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.

Disclaimers

1Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiële onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren, tegen de opbouw van prestatie verminderde afzettingen. Gebaseerd op industriestandaard en eigen methoden van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de staat van het voertuig en de rijstijl.  Er worden geen garanties verstrekt.

2Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiële onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren, tegen de opbouw van prestatie verminderde afzettingen. Gebaseerd op industriestandaard motortesten. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.          

3Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiële onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren, tegen de opbouw van prestatie verminderde afzettingen. Gebaseerd op industriestandaard en eigen methoden van Shell. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke onderdelen van jouw motor. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de staat van het voertuig en de rijstijl.  Er worden geen garanties verstrekt. 

4Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiële onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren, tegen de opbouw van prestatie verminderde afzettingen. Shell Euro 95 in vergelijking met het gemiddeld niveau van afzettingen in de markt. Shell Diesel in vergelijking met industriestandaard referentiebrandstof. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de staat van het voertuig en de rijstijl.  Er worden geen garanties verstrekt.

5Helpt het EGR-systeem te beschermen tegen de opbouw van afzettingen. Gebaseerd op eigen methoden van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt. 

6Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiële onderdelen van het brandstofsysteem, zoals brandstofinjectoren, tegen de opbouw van prestatie verminderde afzettingen. Gebaseerd op industriestandaard en eigen methoden van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de staat van het voertuig en de rijstijl.  Er worden geen garanties verstrekt.