Bij Shell zijn we altijd op zoek naar manieren om meer uit onze brandstoffen te halen – en uit uw motor. Dankzij de toewijding van onze wetenschappers om deze visie tot realiteit te maken zijn onze vernieuwde Shell brandstoffen efficiënter dan ooit.2
Zodra u uw auto start, begint de vernieuwde Shell Benzine uw motor te beschermen. Deze bevat de DYNAFLEX-technologie die wrijving in de motor vermindert vanaf de eerste tankbeurt, of u nu op de snelweg rijdt of in de file staat.3 En Shell Dieselbrandstof bevat nieuwe reinigende moleculen die de vorming van vuilafzettingen voorkomt, zodat de motor schoner blijft en efficiënt werkt.1 Zo kunt u zorgeloos van uw rit genieten.
Al onze brandstoffen zijn ontwikkeld met het oog op efficiëntie. 4 Want waar u ook naartoe gaat, u wilt vol vertrouwen de weg op kunnen.

Shell Fuelsave Euro 95

Shell FuelSave Benzine

Met nieuwe wrijvingsverminderende en reinigende technologie.5

Voordelen

Vernieuwde Shell FuelSave Benzine bevat 20% meer wrijvingsverminderende moleculen dan onze vorige formulering.6 Het bevat onze vernieuwde DYNAFLEX-technologie die helpt energieverlies te verminderen zodra u de motor start.4

Shell fuelsave diesel logo

Shell FuelSave Diesel

Nieuwe Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om uw motor schoner te houden en te beschermen voor een efficiënte werking.1

Voordelen
Twee verschillende standaard industrietesten hebben aangetoond dat de vernieuwde Shell FuelSave Diesel brandstofinjectoren aanzienlijk schoner houdt dan onze vorige formulering.5 Dat komt door de nieuwe reinigende moleculen die het ontstaan van vuilafzettingen tegengaan, zodat de motor schoner blijft en efficiënt werkt.7

Disclaimers

  1. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en / of brandstofinjectoren, schoon te houden en te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technology.
  2. In vergelijking met de voorgaande brandstofformuleringen van Shell. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  3. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals brandstofinjectoren, te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technology.
  4. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  5. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Vuil bestrijdende technologie helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren, te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  6. In vergelijking met de voorgaande formulering van Shell FuelSave Benzine. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en / of brandstofinjectoren, schoon te houden en te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technology.
  7. In vergelijking met de voorgaande formulering van FuelSave Diesel. Gebaseerd op industrie standaard motortesten volgens DW10B en XUD9. Er worden geen garanties afgegeven. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.

Ontmoet onze experts van alledag

Bij Shell krijgen we regelmatig vragen over brandstof. Experts van alledag geven antwoord op deze vragen.
 

Bekijk de video's...

Zie ook

Shell V-Power

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.