Productvoordelen

person holding car steering

Zuiniger rijden

Shell FuelSave Euro 95 bevat speciale reinigingsmoleculen waardoor jouw motor efficiënter wordt. De reinigende bestanddelen en toevoegingen die de wrijving verminderen dragen al vanaf de eerste tankbeurt bij aan een lager brandstofverbruik.

Blue molecules

Schoonhouden van de motor

Speciale reinigingsmoleculen houden onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren schoner. Dit helpt jouw motor beter te functioneren.

Motor blok

Minder energieverlies

Shell FuelSave Euro 95 bevat wrijvingsverminderende moleculen. Deze moleculen verminderen energieverlies dat ontstaat door wrijving tussen de zuigers en de cilinderwand waardoor de motor efficiënter wordt.

Maak het verschil. Kies voor CO2 compensatie

Compenseer je CO2 uitstoot met Shell FuelSave Benzine, Diesel en LPG, door aan de kassa te kiezen voor 1 cent extra per liter.

Lees meer over CO2 compensatie

Veelgestelde vragen over Fuelsave Benzine

Zie Ook

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel houdt uw motor schoner en beschermt deze tegelijkertijd. Speciale toevoegingen zorgen voor het tegengaan van vuilafzettingen in de motor waardoor deze efficiënt blijft werken.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om de uitlaatgassen te behandelen zodat voertuigen voldoen aan de emissienorm. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de NOx-uitstoot in de SCR-katalysator wordt omgezet in stikstof en waterdamp.