Waarom Shell FuelSave Diesel?

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. De reinigende toevoegingen in deze brandstof helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

Productvoordelen

person holding car steering

Schoonhouden van de motor

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om jouw motor schoner te houden en te beschermen. Het bevat speciale reinigingende moleculen die helpen jouw motor efficiënter te maken.

Car front mirror

Zuiniger rijden

Door vuilafzetting op de brandstofinjectoren kan uw dieselmotor zijn rendement verliezen, wat kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Het gebruik van Shell FuelSave Diesel gaat de vorming van vuilafzettingen in de motor tegen waardoor het brandstofverbruik kan worden verbeterd.

Fuel filler pipe

Geschikt voor iedere dieselmotor

U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen naar Shell FuelSave Diesel. Er zijn geen aanpassingen aan uw voertuig nodig. Shell FuelSave Diesel met speciale toevoegingen kunnen vanaf het eerste moment al bijdragen aan het verlagen van het brandstofverbruik.

Zie Ook

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 beschermt tegen slijtage, corrosie en opbouw van afzettingenen. De reinigende bestanddelen en de toevoegingen die de wrijving verminderen dragen al vanaf de eerste tankbeurt bij aan een lager brandstofverbruik.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om de uitlaatgassen te behandelen zodat voertuigen voldoen aan de emissienorm. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de NOx-uitstoot in de SCR-katalysator wordt omgezet in stikstof en waterdamp.