Waarom Shell FuelSave Diesel?

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. De reinigende toevoegingen in deze brandstof helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

Productvoordelen

person holding car steering

Schoonhouden van de motor

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om uw motor schoner te houden en te beschermen. Shell DYNAFLEX-technologie, het additievenpakket, bevat speciale reinigingende moleculen die helpen uw motor efficiënter te maken.

Car front mirror

Zuiniger rijden

Door vuilafzetting op de brandstofinjectoren kan uw dieselmotor zijn rendement verliezen, wat kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Het gebruik van Shell FuelSave Diesel gaat de vorming van vuilafzettingen in de motor tegen waardoor het brandstofverbruik kan worden verbeterd.

Fuel filler pipe

Geschikt voor iedere dieselmotor

U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen naar Shell FuelSave Diesel. Er zijn geen aanpassingen aan uw voertuig nodig. Shell FuelSave Diesel met speciale toevoegingen kunnen vanaf het eerste moment al bijdragen aan het verlagen van het brandstofverbruik.

Maak het verschil. Kies voor CO2 compensatie

Compenseer je CO2 uitstoot met Shell FuelSave Benzine, Diesel en LPG, door aan de kassa te kiezen voor 1 cent extra per liter.

Lees meer over CO2 compensatie

Zie Ook

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 bevat reinigende moleculen die bijdragen aan het schoonhouden van motor. De wrijvingsverminderende moleculen in de DYNAFLEX-technologie verminderen het energieverlies in de motor wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om de uitlaatgassen te behandelen zodat voertuigen voldoen aan de emissienorm. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de NOx-uitstoot in de SCR-katalysator wordt omgezet in stikstof en waterdamp.