Toekomstmuziek? Nee hoor, iedereen kan dat nu al beleven bij het nieuwe Shell Café langs de A1 bij Muiden en het al bestaande aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. En er volgen meer Shell Cafés.

De verwachting is dat snelladen steeds meer gemeengoed zal worden als in 2030 alleen nog maar elektrische auto’s verkocht mogen worden, en daar moet je op inspelen. “We bieden met het Shell Café de gelegenheid om even op te laden; de auto maar ook jezelf” zegt Jeanine Bakx, als General Manager Retail Mobility verantwoordelijk voor alle stations van Shell in de Benelux en Frankrijk. “Een plek waar je een rustpunt vindt voor onderweg, in plaats van een plek waar je zo snel mogelijk weer vertrekt. Zo zien we het station van de toekomst.”

Gasten worden bij binnenkomst verwelkomd door een gastheer of gastvrouw. Direct springen de verse, nieuwe producten in het oog, net als de open keuken. Keuze te over: een briochebol met spiegelei en zalm, appeltaart van meesterpatissier Hidde den Brabander en warme maaltijden zoals de bowl met rendang-vlees en rijst. Oh, en een broodje bal en frikandel natuurlijk. Heerlijk. Barista’s maken verse koffie op basis van nieuwe Shell Café koffieblends. Een modern zitgedeelte geeft een huiskamergevoel waar gasten even kunnen rusten, werken of overleggen.

De Shell Café-formule wordt vanaf heden verder uitgerold op meer snelweglocaties; ongeveer 9 locaties zullen volgen na deze verbouwing. Het volgende Shell Café wordt geopend aan de drukke A4 bij Den Ruygen Hoek. Ondertussen blijft Shell ook investeren in snellaadpunten. Eind dit jaar telt Shell zo’n 250 Shell Recharge-laadpunten bij haar stations in Nederland.

Meer Shell

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

Shell Recharge groeit door: op naar 250 snelladers

Onder het merk Shell Recharge breidt Shell haar snellaadnetwerk voor onderweg verder uit naar 250 snelladers in heel Nederland. Eind 2021 moeten de Shell Recharge-snelladers beschikbaar zijn op ruim 80 Shell-stations. 

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.