Een man kijkt op zijn telefoon met koffie in zijn hand

Laat u verrassen door de extra's van Miles & Me

Wilt u nog meer plezier hebben van uw Air Miles? Doe dan mee met Miles & Me en ontvang gratis producten uit de shop, of Extra Air Miles bij uw tankbeurt.

Ontdek Miles & Me
Man staat voor een Shell station

Grond of een station te koop

Shell is op zoek naar zowel bestaande stations en naar locaties om nieuwe stations te ontwikkelen. 

Neem contact met ons op!

Zie ook

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

StationStories

Regen of zonneschijn. Dag in, dag uit. Elke dag verwelkomen we, wereldwijd, ruim 25 miljoen mensen op onze tankstations.

En dit kunt u verwachten

Warme dranken

Man met een koffie in zijn hand bij een Shell station

Heerlijk. Dat is de koffie in de deli2go-bakkerijen. Een koffie die bestaat uit een melange van 95% Centraal-Amerikaanse Arabica en 5% Oost-Afrikaanse Robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld en met de grootste zorg geselecteerd. Vervolgens zijn de bonen donker gebrand waardoor een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken ontstaat. En dat proef je.

Onze koffie wordt voor u als gast met liefde bereid in de deli2go-bakkerijen. Maar ook de koffieboeren die verantwoordelijk zijn voor de teelt van de bonen doen hun werk met passie. Het oogsten van perfect gerijpte bessen met daarin de koffiebonen gebeurt uiterst nauwkeurig en met de hand. Dit resulteert in een (h)eerlijk kopje koffie die niet alleen Fairtrade, maar ook biologisch is. En dat proef je. In elk kopje koffie bij deli2go.

Thee naar een hoger niveau tillen in Nederland. Dit is het doel van Linda Appelman, ofwel Mevrouw Cha (Cha is het Mandarijnse woord voor thee). Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen sinds kort genieten van heerlijke thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ‘ontdekt’.

2theloo

Shell two the loo

Wij houden net zo van een frisse WC als u. Ook afgelopen jaar kwamen de WC's op onze tankstations weer als beste uit de test. Maar het kan nog beter. Daarom vindt u nu op al onze snelwegstations luxe wc’s van 2theloo. Probeer ze zelf en ga er eens rustig bij zitten.  

Gratis WIFI

Free Wifi logo

Onderweg wilt u ook optimaal bereikbaar zijn. Daarom hebben we op steeds meer Shell stations wifi, gratis voor al onze klanten. Log in met uw laptop, tablet of smartphone om uw mail te checken, die belangrijke presentatie af te maken of gewoon even te appen.

Deli2go

deli2go logo

Voor ontbijt, lunch of tussendoor, op bijna elk Shell station vindt u knapperige broodjes, vers voor u belegd. Geniet ervan met een fruitig sapje en een koffie toe. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit de vertrouwde warme snacks en lekkere reep voor onderweg.

Brandstoffen

Shell tank station forecourt

De brandstof van Shell brengt u verder. De unieke formule van Shell Fuelsave Euro 95 en Diesel geeft u meer kilometers voor hetzelfde geld. Bovendien bevat Shell Fuelsave actief reinigende bestanddelen die vuilafzetting in de motor tegengaan.

Lees meer over Shell brandstoffen

Air Miles

Shell Airmiles kaart

Shell is het enige tankstation waar u Air Miles spaart. En daar zijn we niet zuinig mee! Hoe meer u tankt, hoe sneller u spaart met ons Air Miles Bonus programma. Uw gespaarde Air Miles kunt u inwisselen voor een gratis car wash, korting op brandstof en luxe badtextiel. Of natuurlijk bij een van onze Air Miles partners.

Lees meer over Air Miles

Altijd een station dichtbij

Shell Helix Ultra

Met ruim 450 tankstations is er altijd een Shell bij u in de buurt. Vind het dichtstbijzijnde Shell station en plan gelijk uw route. Tot snel, bij Shell! 

Zoek een Shell station

Een rode auto krijgt een plens water over zich heen

Shell Carwash Lange Amerikaweg

De Carwash van Shell Lange Amerikaweg geeft uw auto gegarandeerd een was- en droog ervaring van hoge kwaliteit.

Lees meer ...