Speciaal voor deze gelegenheid verleende Bras groenvoorziening uit Fijnaart de levering van de kerstboompjes. “Bedankt voor de super mooie kerstbomen en fantastische katten. Bewoners zijn dol enthousiast en personeel waardeert het ook enorm”, aldus een medewerker van Fendertshof. Alle Shell Moerdijk “ambassadeurs” die meegeholpen hebben waren ook diep onder de indruk van de dankbaarheid die de bewoners toonden. Een collega zei: “Dit is een van de mooiste dagen die ik meegemaakt heb”. Deze kerstactie is weer een heel mooi voorbeeld van “Geef Shell Moerdijk een gezicht”.

Namens de Goede Doelen Commissie en alle medewerkers van Shell Moerdijk wensen wij de bewoners en medewerkers fijne feestdagen en alle goeds voor 2022.

Meer Shell

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Moerdijk werkt hard aan de toekomst, onder meer met een fabriek voor chemische recycling van plastic en nieuwe krakerfornuizen die zorgen voor een vermindering van CO2-uitstoot gelijk aan een stad als Den Bosch. 

Nieuwsberichten 2021

Nieuws- en persberichten 2020

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?