Op dit moment is er een technisch probleem bij een installatie van een fabriek bij Shell Moerdijk. Preventief zijn het bedrijf en de hulpdiensten bijeengekomen om te onderzoeken welke concrete risico’s er zijn. Uit dit onderzoek is gekomen dat er eventueel in de avond een chemische geur vrijkomt. Deze geur is niet schadelijk voor de gezondheid. De hulpdiensten blijven paraat waardoor zij indien nodig snel kunnen schakelen Op dit moment is het risico voor de directe omgeving beperkt. Wij geven een update over de situatie indien er iets te melden is.

Meer op het onderwerp ‘vrouwen in de techniek’

Veelzijdige korrels

Van een universiteit in Oostenrijk tot een biomassacentrale in Moerdijk. Effectieve samenwerkingsverbanden zijn cruciaal om nieuwe technologieën op te schalen en kennis te delen. 

Knutselen met atomen

Door de samenstelling van moleculen te veranderen kan de ene stof in de ander omgezet worden en met een katalysator gaat dit beter. ETCA-onderzoekers zoals Annemarieke maken katalysatoren in een zogenoemde katalysekeuken. 

Het creëren van gelijke kansen in wetenschap en techniek

Shell wil vrouwen ondersteunen bij het toegang krijgen tot hogere functies binnen wetenschap en techniek. We streven naar betere groeimogelijkheden op de werkvloer door het creëren van gelijke kansen voor mannen en vrouwen. #makethefuture

De keuze voor wind is de enige logische voor Nederland

Marjan van Loon is er klaar voor om Shell door een belangrijke transitie heen te loodsen, richting de productie van duurzame energie.