Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam & Shell Moerdijk willen meehelpen aan de verduurzaming van de omliggende woonplaatsen. Daarvoor worden de komende jaren de eigen activiteiten verduurzaamd, bijvoorbeeld door het bouwen van een nieuwe biobrandstoffenfabriek. Daarnaast gaan we ook graag de samenwerking aan met maximaal 100 MKB’ers in de buurt. 

Is jouw bedrijf gevestigd in Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Schiedam, Vlaardingen of Albrandswaard, Moerdijk, Klundert, Fijnaart, Zevenbergen, Strijen en Strijensas?

Meld je snel aan want vol is vol en ontvang een gratis energieadvies ter waarde van € 500,- en een bedrag van € 1.000,- om besparingen door te voeren in jouw bedrijf!

Update: Onze campagne “Samen voor een duurzame wijk” is geëindigd voor dit jaar. Deelname is niet meer mogelijk. Wij bedanken iedereen die heeft meegedaan. In het komende jaar zal opnieuw een dergelijke campagne starten.

Hoe werkt het?

 • Meld je aan

  Meld je aan

  Meld je vóór 1 juni 2022 aan via dit formulier 

 • Afspraak plannen

  Afspraak plannen

  Wij nemen contact met je op voor met maken van een afspraak. 

 • Energiescan

  Energiescan

  Online of op locatie wordt er gekeken naar energiebesparende maatregelen van energie tot mobiliteit.

 • Adviesrapport

  Adviesrapport

  Je ontvangt een adviesrapport en je kan zelf  bepalen welke maatregelen je gaat treffen.

 • Declareren

  Declareren

  Je kunt tot € 1.000,- declareren bij Shell.  

Onze partner

Dit is de onafhankelijke partij “De Duurzame Adivseurs”. In de afgelopen 10 jaar dat zij actief zijn, hebben ze verschillende duurzame projecten zoals CO2 reductie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij diverse bedrijven en overheden begeleid. De Duurzame Adviseurs kijkt er naar uit om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de regio. 

Klik hier voor meer informatie over De Duurzame Adviseurs.

Veelgestelde vragen

Meer Shell

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Over Shell Moerdijk

Shell Moerdijk, locatie, veiligheid en milieu, producten en de general manager.

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?