• Fakkelen voorbij

  De storing aan een van onze fabrieken is verholpen. Onze bedrijfsvoering is weer veilig opgestart en het fakkelen is sinds zondag 10 januari voorbij.

  Wij vinden het vervelend dat wij u als onze buren hebben lastiggevallen met onze fakkelactiviteiten. En hoewel dit een veiligheidsmaatregel betreft die volgens procedure in werking is getreden, bieden wij u onze excuses aan voor de overlast die u eventueel van ons heeft ervaren.

 • Wij nemen de fabriek weer de komende dagen terug in bedrijf. Daarbij zullen wij uit veiligheidsoverwegingen nog enkele dagen moeten fakkelen.

  Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Meer weten over fakkelen? Lees dan hier verder.

 • Na een storing hebben we een fabriek uit bedrijf genomen. Hierbij moesten we uit veiligheidsoverwegingen helaas fakkelen. De initiële storing is verholpen en ons technische team werkt met de grote prioriteit dag en nacht aan de reparatie.

  Tijdens de reparatie en daarna tijdens opstarten van de fabriek zullen wij zichtbaar fakkelen. We streven ernaar de hinder tot een minimum te beperken en de reparatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Onze excuses voor het ongemak.

  Meer weten over fakkelen? Lees dan hier verder.