Shell Pernis kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze gastlessen en zo gingen 5 Shell Pernis collega’s naar scholen in onze naaste omgeving. “Deze gastdocenten” hebben in een interactieve les, aan de hand van het nieuwe gastlessenpakket, de leerlingen verteld over Shell Pernis. ‘Waar kennen jullie Shell van? Zou je in de techniek willen werken? Wat denk je dat ik voor werk doe? Wat gebeurt er allemaal bij Shell Pernis”? Ook hebben ze met de leerlingen een “energie quiz” gedaan. Alle gastdocenten hebben de lessen als zeer positief en enthousiast ervaren. De kinderen waren goed voorbereid en stelden leuke en soms ook moeilijke vragen.

Op vrijdag is een speciale rondleiding gehouden voor TU studenten en zaterdag 4 september ontvingen we 6 touringcars voor rondleidingen achter de schermen. 5 Pernis collega’s hebben met veel enthousiasme ons bedrijf laten zien aan ruim 300 geïnteresseerde bezoekers. Alle rondleidingen zijn heel succesvol verlopen.

Op de sociale media kanalen en de website van de Stichting Wereldhavendagen werd alle informatie over de ‘Bright Idea Challenge’, de kinderraad website (www.kinderraad.shell), onze kinderkrant en diverse beroepenfilmpjes voor kinderen gedeeld via een speciaal educatie programma. Iedereen heeft met ontzettend veel plezier hier aan mee gewerkt!

Ontdek niet alleen de haven, maar ontdek ook Shell Pernis!