Deze werkzaamheden kunnen geluidshinder veroorzaken. Uiteraard doen wij ons best om dit zo veel mogelijk te beperken. Zo heien we alleen op reguliere werkdagen en tot maximaal 18.00 uur. Ook draaien we sommige palen in de grond. Einde 2022 zijn we volgens planning klaar.

Mocht u opmerkingen hebben, dan kunt u altijd een bericht sturen naar communicatiepernismoerdijk@shell.com

Biobrandstoffen uit afval

Biobrandstoffen kunnen de komende decennia een waardevolle rol spelen bij het verlagen van de CO2-uitstoot van de transportsector. Daarom investeert Shell in Pernis in een fabriek waar we duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel produceren uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

Lees meer

Meer Shell

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam (Pernis) heeft de grootste raffinaderij van Europa. Op het bedrijfsterrein staan nog meer olieverwerkende- en chemische fabrieken. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een biobrandstoffenfabriek. Die kan duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel maken uit afval, zoals frituurvet en plantenresten.

Laatste nieuws

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Pernis

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.