Op vrijdag vond het Match-event plaats, in het Nieuwe Luxor Theater op Kop van Zuid. Studenten hebben bij de presentatie en de stand meer geleerd over het werk hier op Pernis, en zij hadden de gelegenheid om vragen te stellen aan onze collega’s. Ook op onze site zelf stonden de vrijwilligers klaar om 300 bezoekers te verwelkomen, die met een bus vanuit de stad naar Pernis kwamen. In het interactieve Safety Centre genoten zij van een kop koffie of thee voordat de busrondleiding langs de fabrieken begon, die werd verzorgd door onze eigen ervaren gidsen.

Verder was onze vernieuwde North Star-stand op de Willemskade het hele weekend bemand door enthousiaste vrijwilligers van veel verschillende afdelingen bij Shell. Zij vertegenwoordigden Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam en lieten geïnteresseerde bezoekers verder kennis maken met de bijzondere werkzaamheden die wij hier uitvoeren.

Wij zijn erg trots op onze collega’s die zich hebben ingezet om de aanwezigheid van Shell tijdens de Wereldhavendagen tot een succes te maken!

Meer Pernis

Inclusie komt met uitdagingen. Wat als je doof bent?

Stefan de Visser is doof. En toch werkt hij op Pernis in de Centrale Werkplaats, met draaiende machines en bewegende delen.

Ondernemen en verduurzamen: Pedicural Voetzorg verlaagt milieu footprint

Shell Nederland helpt lokale ondernemers, onder meer rond onze locaties in Pernis en Moerdijk, met het verduurzamen van hun bedrijf. Zoals Hennie, Ria en Samantha van der Velden met Pedicural Voetzorg uit Schiedam.

Bijzonder transport

Afgelopen weekend zijn er drie modules van de nieuwe biobrandstoffenfabriek aangekomen op het Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Ze zijn vanuit de constructieyard in India naar Rotterdam verscheept.