Wonen in de buurt van industrie heeft z’n charme. En leidt soms ook tot overlast. Dat hoeven we u niet te vertellen. Bij onderhoudswerkzaamheden moeten we helaas fakkelen om fabrieken veilig uit bedrijf te kunnen nemen en op te starten.

Samen met onze aannemers doen we er alles aan om het werk met zo min mogelijk ongemak voor u te laten verlopen. Toch is het mogelijk dat u hinder ondervindt. Laat het ons vooral weten wanneer dit het geval is. Of kom voor meer informatie over onze activiteiten naar onze omwonendenavond op 16 maart. Aanmelden kan via communicatiepernismoerdijk@shell.com

Volgens planning zijn de werkzaamheden eind mei helemaal afgerond en zijn de fabrieken weer klaar voor de toekomst.

Meer Shell

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

Waterstof

Waterstof speelt een sleutelrol bij het slagen van de Nederlandse energietransitie. En dan bij voorkeur groene waterstof, gemaakt met stroom uit wind of zon en zonder uitstoot van CO2

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.