In deze rubriek

Technische carrières

Ontdek de uitgebreide carrièremogelijkheden voor bv. werktuigbouwkundigen, lucht-en ruimtevaart ingenieurs, onderzoekswetenschappers, information technology experts en geoscientists.

Niet-technische carrières

Op zoek naar een carrière in bijvoorbeeld HR, Communicatie, Financiën of Legal? Bekijk de uitgebreide carrièremogelijkheden.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.

Sollicitatieprocedure voor professionals

Vind de vacature die past bij je ervaring en kwalificaties en solliciteer online. 

Beheer mijn sollicitatie

Log in om je sollicitatie te beheren, een nieuwe functie te zoeken of de status van je huidige sollicitatie te bekijken.

Carrières in Pernis en Moerdijk

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past.

Meer Informatie
Why join IT in Shell?

Why join IT in Shell?

Find out more about our jobs: IT project manager, IT strategy consultant, IT technical leads, IT operations manager etc.

Learn more
Veranderaars

Veranderaars

Shell voorziet Nederland van energie, en steeds vaker nieuwe energie. Medewerkers veranderen mee en dragen zo bij aan de energietransitie, ook op onverwachte plekken. Lees de verhalen van veertien veranderende Shell-medewerkers.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Meer onder Carrières

Werken bij Shell

Maak kennis met onze pioniers, vernieuwers, avonturiers en ontdekkers.

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied