In deze rubriek

Technische carrières

Ontdek de uitgebreide carrièremogelijkheden voor bv. werktuigbouwkundigen, lucht-en ruimtevaart ingenieurs, onderzoekswetenschappers, information technology experts en geoscientists.

Niet-technische carrières

Op zoek naar een carrière in bijvoorbeeld HR, Communicatie, Financiën of Legal? Bekijk de uitgebreide carrièremogelijkheden.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.

Beheer mijn sollicitatie

Log in om je sollicitatie te beheren, een nieuwe functie te zoeken of de status van je huidige sollicitatie te bekijken.

Vacatures bij de NAM

NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij BV) heeft uitdagende banen, goede doorgroeimogelijkheden en een fijne en flexibele werksfeer.

HBO Techniek

Wij zijn op zoek naar technisch HBO talent voor verschillende starterfuncties.

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Intenational Women’s Day

Shell celebrates International Women’s Day

Ter ere van internationale vrouwendag spraken wij met een aantal Shell medewerksters over wat zij zo leuk aan hun baan vinden

Shell viert Internationale Vrouwendag

Meer onder Carrières

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied