Carrières bij Shell Legal behoren tot de meest uitdagende in het bedrijfsleven.

Shell Legal is een enorm groot, maar nauw samenwerkend team van specialisten dat risicovol werk doet om Shell met klanten en aannemers te verbinden en tegelijkertijd de naam en integriteit van het merk te beschermen.

De juristen van Shell presteren op de top van hun kunnen in een stimulerende omgeving die een speciaal carrièretraject biedt van junior- tot senior-niveau. De juristen van Shell leveren essentiële adviezen en ondersteuning die ons helpen om onze voorloperspositie in de industrie te behouden.

Vanwege de steeds veranderende aard van de functies bij Shell Legal zijn wij op zoek naar juristen die klaar zijn om een versnelling hoger te gaan in het bedrijfsleven en daarbij het bedrijf op eerlijke wijze kunnen promoten en de aandeelhoudersbelangen weten te beschermen. Naast een nieuwsgierige aard en de wil om met je werk structureel impact te maken, beschik je over sterke overredings- en onderhandelingsvaardigheden die nodig zijn om met interne en externe belanghebbenden met verschillende culturele achtergronden te werken.

Procesvoering

Shells procesvoeringsteam werd in mei 2012 opgericht om het enorme scala aan extern afgehandelde geschillen onder te brengen in één super dynamisch huis: een wereldwijd procesvoeringssyndicaat.

Shells procesadvocaten ondersteunen zowel de Upstream- als de Downstream-business, waardoor het werk enorm gevarieerd is. Shell biedt dag in dag uit het meest hoogwaardige procesvoeringswerk waar een jurist op kan hopen. De procesadvocaten van Shell werken samen met de bedrijfsjuristen en vertegenwoordigen een aanzienlijke macht, die zich in de voorhoede van het mondiale energiedebat beweegt.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.