De activiteiten binnen productie en onderhoud zijn van groot belang voor het succes van Shell. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het veilig binnen de specificaties laten draaien van de fabrieken. Samen met je collega's vorm je een ploeg en dit maakt teamwork tot een essentieel onderdeel van jouw baan.

Als onderhoudsmedewerker bereid je zowel preventief als correctief onderhoud  voor en speel je een belangrijke rol in de begeleiding en uitvoering van het werk. Je maakt deel uit van een divers team en werkt nauw samen met de procesoperators en de vele aannemer-collega’s die voor ons werken.

Newspaper and juice on the table

Ontdek de mogelijkheden

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, goede werkomstandigheden en langdurige loopbaanuitdaging.

MBO-leer-/werktrajecten

Opleidingsbedrijf Goflex Young Professionals en Shell bieden samen leer-/werktrajecten aan voor mbo-leerlingen. Binnen het BBL-traject (80% werken bij Shell - 20% training bij Goflex en theorie op het ROC) worden leerlingen in drie tot vier jaar opgeleid tot het niveau van eerste monteur of technicus (mbo-niveau 3 en 4).

Bij de start in de Goflex bootcamp krijgen de leerlingen o.a. vakkennis, gereedschapskennis en (basis)veiligheidkennis en zij behalen certificaten voor VCA, NEN3140 VOP, ATEX en bevestigingstechnieken. Vervolgens starten de leerlingen op de leerwerkplek bij Shell, waar zij verder worden begeleid en opgeleid. Veel leren door te doen, aangevuld met training bij Goflex en theorie op het ROC. Met als resultaat een mbo diploma met baangarantie!

Meer weten over dit programma? Lees dan hier verder op de website van Goflex.

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het terrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en andere bedrijven.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Laatste Nieuws

Shell, partners en Porthos: definitief contract voor onderzeese CO₂-opslag

Shell, Air Liquide, Air Products en ExxonMobil hebben de definitieve contracten met Porthos getekend voor transport en opslag van CO2. De bedrijven gaan vanaf 2024 samen jaarlijks 2,5 miljoen ton CO2 van hun installaties in Rotterdam afvangen. Porthos, een joint venture van EBN, Gasunie en Havenbedrijf Rotterdam, transporteert het broeikasgas naar een leeg gasveld 20 km uit de kust. Daar wordt het op een diepte van 3 tot 4 km onder de zeebodem opgeslagen.

Medewerkers Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam bezoeken voor kerstactie bejaardencentra in de omgeving

Bewoners en medewerkers in de ouderenzorg in het Havenlicht in Pernis en in huize Maya in Rhoon ontvingen een kerstverrassing uitgereikt door medewerkers van Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Zij deelden in samenwerking met een aantal burenraadleden uit oa. Albrandswaard en Pernis aan alle bewoners een tafelkerstboompje uit voorzien van ledverlichting.

Kinderraad Shell Pernis weer enthousiast van start!

De Shell Pernis Kinderraad 2021-2022 is officieel geïnstalleerd. In aanwezigheid van een ouder, kregen alle nieuwe kinderraadsleden hun eigen rode overall overhandigd.

Geslaagde omwonendenavond met onze naaste buren!

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig onze buren uitgenodigd op een omwonendenavond. De omstandigheden waren de afgelopen tijd zo, dat een dergelijk event niet kon worden georganiseerd.