Categorie

Koude broodjes

Allergenen voor koude broodjes

Warme broodjes

Allergenen voor warme broodjes

Dranken

Allergenen voor dranken

Veilig eten bij Shell, ook als je een allergie hebt!

Een allergische reactie kan levensbedreigend zijn. Maar wat is nou eigenlijk een allergeen? Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken en kunnen in allerlei producten in onze bakkerijen voorkomen. De klachten verschillen van persoon tot persoon, denk aan roodheid, jeuk, maagklachten, benauwdheid, zwelling van de keel. Soms is de reactie zo heftig dat je in het ziekenhuis belandt! Daarom is het van belang altijd de allergeneninformatie te checken.
 
Bij Shell is voedselveiligheid van het allerhoogste belang. Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken we altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten! Er zijn veertien officiële voedselallergenen. De drie meest voorkomende zijn noten, pinda’s en eieren.
Let op! Er kan altijd kruisbesmetting voorkomen in de bakkerij. Ben je bijvoorbeeld zwaar allergisch voor sesam, houdt dan rekening dat er in de bakkerij met sesamzaadjes gewerkt wordt en kruisbesmetting plaats kan vinden. 

zie ook

Starbucks bij Shell

Koffieliefhebbers kennen Starbucks al lang; heerlijke Starbucks-koffie met versgemalen koffiebonen en een schuimlaag van verse melk waaraan u, naar eigen smaak, siroop of een shot espresso kunt toevoegen. U vindt de Starbucks-winkel of Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, barista koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.
 

deli by Shell

Bij deli by Shell vindt u niet alleen vers belegde broodjes, barista koffie, en allerlei heerlijke sappen en snacks, maar ook versgebakken hele broden! deli by Shell bevindt zich in de bebouwde kom, dus altijd bij u in de buurt.