food on tray

Broodjes bestellen bij Shell

Bestel online heerlijk vers belegde broodjes en laat een brunch of lunch op het werk bezorgen! Via onze website kunt u eenvoudig uw vers belegde broodjes bestellen! Wij bezorgen vanuit Shell Station Kanaal Noord in Apeldoorn, De Kooi in Alkmaar en De Noord in Alblasserdam van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 15.00 uur. Voor bestellingen van 25 euro of meer is de bezorging gratis!

Bestel direct

Deliveroo

U kunt ook thuis genieten van het lekkers uit de Shell shops. Via Deliveroo kunt u snoep, chips, koek, (fris)dranken en ijs bestellen. Momenteel kunt u bij vier Shell tankstations bestellen via Deliveroo, in Leiden, Rotterdam en Amsterdam.

Bestel direct

ZIE OOK

deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, barista-koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.
 

deli by Shell

Bij deli by Shell vindt u niet alleen vers belegde broodjes, barista-koffie, en allerlei heerlijke sappen en snacks, maar ook versgebakken hele broden! deli by Shell bevindt zich in de bebouwde kom, dus altijd bij u in de buurt.