Ontdek het assortiment van Shell Café

Over Shell Café

Over Shell Café

De inrichting en het assortiment zijn volledig vernieuwd volgens het nieuwe Deense Hygge-huis concept. Zo bieden we een ontspannen verblijf, in een modern zitgedeelte met een warm huiskamergevoel. Een plek waar gasten kunnen rusten, werken of overleggen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het huidige versaanbod is uitgebreid met tal van nieuwe producten. Geniet van een zelf samengesteld ontbijt, luxe lunch, salade of warme maaltijd. Uiteraard schenken onze barista’s met liefde de lekkerste koffie voor je in. Shell Café is er voor ieder moment van de dag.

Marvel helden

MAAK KANS OP EEN MAGISCH ARRANGEMENT

Bij Shell maak je van 19 april tot en met 13 juni 09:00 uur kans op vier toegangstickets voor Disneyland® Paris. Ook maak je automatisch kans op een 3-daags arrangement voor 4 personen in een Disney® Hotel. Dit is inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner en toegang tot beide Disney® Parken. Daarnaast kun je sparen voor jouw favoriete MARVEL mokken en knuffels!

Hoe kun je een magic card ontvangen?

  1. Laad bij een Shell Recharge snellader op een van onze Shell-stations en toon je laadtransactie binnen aan de medewerker bij de kassa;
  2. Tank benzine of diesel op een van onze bemande Shell-stations;
  3. Kies voor een lunchdeal (zowel bij onze bemande stations met een bakkerij als zonder bakkerij)

  Check hier de unieke code van je magic card

 

 

Bakkerijen bij Shell-stations

Bij veel van onze Shell-stations is een bakkerij te vinden. Op dit moment zijn er drie bakkerij concepten. Namelijk Shell Café, deli2go en deli by Shell. Wij streven ernaar om op korte termijn al onze bakkerijen om te zetten naar Shell Café. 

Deli2go

Deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, koffie gemaakt door onze barista's, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. Deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.

 

Bekijk het deli2go assortiment

deli by Shell

Deli by Shell

Je vindt deli by Shell niet aan de snelweg, maar juist lokaal. Een versgebakken hele brood voor het ontbijt, een belegd broodje als lunch, een lekkere koffie voor onderweg of juist een (gezond) tussendoortje? Bij deli by Shell zit je goed. 

 

Bekijk het deli by Shell assortiment

ZIE OOK

Allergenen

Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken wij altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten!

Koffie en thee

Waar je reis ook heen gaat, met onze heerlijke Shell Café koffie zit je goed!

Air Miles inwisselen voor koffie & broodjes

In onze shops kun je Air Miles inwisselen voor gratis versgebakken broodjes en heerlijke koffie. Dit is mogelijk bij alle Shell-stations met een bakkerij.