Vers van het land

Alles wat je nog niet wist over onze producten

Vers bereid op locatie

Vers bereid op locatie

Onze voorverpakte broodjes worden vers bereid en verpakt in onze bakkerij, en liggen maar kort in de winkel. De broodjes blijven hierdoor heerlijk vers.

Lokale groenteleveranciers

Lokale groenteleveranciers

De producten van onze groenteleveranciers gaan zo snel mogelijk van het land naar onze gasten. Zo blijven we dicht bij de bron.

Speciaal geteelde tomaten

Speciaal geteelde tomaten

Onze tomaten komen bij de beste tomatenteler van de wereld vandaan. Ze zijn speciaal geteeld met minder zaadlijsten. Hierdoor blijft het broodje lekker smakelijk.

Vega opties

Keuze uit vega opties

Bij Shell kun je ook terecht voor een heerlijk vega ontbijt, lunch of tussendoortje. En wist je dat al onze sauzen vega zijn (een groot deel zelfs vegan) en zoveel mogelijk vrij van E-nummers?

Duurzaam gekweekte zalm

Duurzaam gekweekte zalm

Onze zalmleverancier heeft zijn eigen farms. Dit betekent dat zij de zalmkweek tot aan het eindproduct helemaal zelf verzorgen.

100% Noord-Hollandse weidemelk

100% Noord-Hollandse Weidemelk

Onze jong belegen kaas is gemaakt van 100% Noord-Hollandse Weidemelk. De kaas heeft zijn volle smaak te danken aan de uitgestrekte polders van Noord-Holland.

Bewustere keuze

Bewustere keuze

Met ons assortiment bieden we gezonde producten aan voor ieder moment van de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sandwich boerengezond, een frisse salade of onze groentesnacks? Kies bewust en ontdek ons ruime assortiment.

 

Lees meer over onze verantwoorde producten

Too Good To Go

Too Good To Go 

Samen met Too Good To Go zetten wij ons in tegen voedselverspilling. Daarom verkopen wij dagelijks overschotten uit onze shops en bakkerijen met flinke korting via de Too Good To Go-app. Zo voorkomen we dat er onnodig voedsel moet worden weggegooid. 

 

Lees meer over Shell en Too Good To Go

zie ook

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.

Allergenen

Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken wij altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten!

Koffie en thee

Waar je reis ook heen gaat, met onze heerlijke Shell Café koffie zit je goed!