Versbelegde broodjes

VAN ONZE BAKKERIJ

Versbelegde broodjes

Geniet onderweg of in één van onze shops van een heerlijk, versbelegd broodje. De broodjes uit onze bakkerij worden vers afgebakken en ter plekke belegd met verantwoorde producten.

Ken je ons broodje hummus met gegrilde groente al? Of het smaakvolle broodje carpaccio met truffelmayonaise? Wij hebben verschillende soorten brood en een ruime keuze aan vlees-, vis-, vega en vegan opties om het broodje mee te beleggen.

Neem een momentje voor jezelf en geniet van jouw favoriete samengestelde broodje.

Voorverpakte broodjes

VOORVERPAKTE BROODJES

Vers bereid voor onderweg

Maak jouw reis compleet met onze verse broodjes to go. 

In de koeling van onze shops vind je voorverpakte broodjes uit onze bakkerij. Deze broodjes zijn vers bereid en liggen maar kort in de winkel. Makkelijk voor bezoekers die snel een broodje willen halen en tóch willen genieten van de verse en verantwoorde producten.

 

VIND EEN TANKSTATION MET VERSE BROODJES

Verantwoorde producten

Verantwoorde producten

Bij Shell geloven we in verantwoord genieten. Daarom werken wij alleen met verantwoord geproduceerde producten met respect voor mens, dier en milieu.

Wij werken samen met Nederlandse boeren die zich sterk maken voor een betere leefomgeving en hoogwaardig voedsel voor hun vee. 

Meer informatie

Vega/Vegan

Vega/Vegan

Ook voor een vega of vegan ontbijt, lunch of tussendoortje kun je terecht bij Shell. Op ons menu is er iets te vinden voor iedereen, en dan bedoelen we ook écht iedereen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een vegan focaccia avocado of een broodje vega bal? Ontdek ons nieuwe assortiment met vega/vegan opties. 

Bekijk het assortiment

 

zie ook

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.

Air Miles inwisselen voor koffie & broodjes

In onze shops kun je Air Miles inwisselen voor gratis versgebakken broodjes en heerlijke koffie. Dit is mogelijk bij alle Shell-stations met een bakkerij.Allergenen

Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken wij altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten!