Onze Producten

Shell V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine is onze prestatiebrandstof en is ontwikkeld in samenwerking met en aanbevolen door Scuderia Ferrari. Shell V-Power Benzine heeft bewezen onze beste prestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Deze benzine is verrijkt met de DYNAFLEX-technologie die zorgt voor een schonere motor en minder energieverlies in de motor.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel laat uw motor weer tot 100% presteren door onze unieke Shell DYNAFLEX-technologie. Shell V-Power Diesel is uitgebreid getest en heeft bewezen onze beste motorprestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg.

Rij direct CO₂-neutraal met Shell V-Power

Wist u dat u met Shell V-Power Benzine en Diesel direct CO₂-neutraal rijdt? Shell compenseert dan de volledige CO₂-uitstoot van de door u getankte brandstof.

Lees meer over CO₂-neutraal rijden

Alles over onze prestatiebrandstoffen

Ontmoet onze Experts van alledag: bloemisten, personal trainers, schilders, oma’s en snackbarhouders geven in hun eigen woorden uitleg over brandstoffen en technologie.

Bekijk de video
Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie

Ontdek hier onze geavanceerde formules voor benzine- en dieselbrandstoffen. Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te behouden en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen tegen prestatieverminderde afzettingen.

Ontdek de Shell DYNAFLEX-technologie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PREMIUM BRANDSTOFFEN

Zie ook

Shell FuelSave brandstof

Shell FuelSave brandstof is verrijkt met Shell DYNAFLEX-technologie en ontwikkeld voor meer efficiëntie van de motor.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.