De voordelen van Shell V-Power Diesel

Car internal machine

Betere motor prestaties

De unieke formule van Shell V-Power Diesel zorgt voor een effectievere verbranding, wat helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. Hierdoor kunnen de prestaties van uw motor tot 100% worden hersteld.

Bridge light up

Schoonhouden en schoonmaken van de motor

De vorming van vuilafzettingen op de motoronderdelen worden voorkomen en bestaande vuilafzettingen kunnen zelfs worden verwijderd door Shell V-Power Diesel. De baanbrekende Shell DYNAFLEX-technologie bevat actief reinigende moleculen waardoor uw motor schoner en efficiënter wordt, met betere prestaties.

Motor blok

Geschikt voor iedere dieselmotor

U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen naar Shell V-Power Diesel. Er zijn geen aanpassingen aan uw voertuig nodig. Met het gebruik van Shell V-Power Diesel kan de kracht van uw motor tot 100% herstellen.

Alles over onze prestatiebrandstoffen

Ontmoet onze Experts van alledag: bloemisten, personal trainers, schilders, oma’s en snackbarhouders geven in hun eigen woorden uitleg over brandstoffen en technologie.

Bekijk de video
Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te verbeteren en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen.

Ontdek de Shell DYNAFLEX-technologie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER V-Power Diesel

Zie Ook

Shell V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine is onze prestatiebrandstof en is ontwikkeld in samenwerking met en aanbevolen door Ferrari. Deze benzine helpt de vorming van vuilafzettingen op vitale motoronderdelen te voorkomen en kan zelfs bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen. Dit komt de prestaties van uw motor ten goede.

Shell en Scuderia Ferrari

Het innovatiepartnerschap tussen Shell en Scuderia Ferrari is één van de langste en meest succesvolle in de motorsport. Lees meer over de geschiedenis en ontdek hoe de ontwikkeling van FORMULE 1 technologie helpt bij het ontwikkelen van producten voor uw auto.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om de uitlaatgassen te behandelen zodat voertuigen voldoen aan de emissienorm. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de NOx-uitstoot in de SCR-katalysator wordt omgezet in stikstof en waterdamp.