Juist het kunnen aanbieden van de combinatie van energie voor thuis en onderweg, maakt Shell volgens Van de Bergh bijzonder. Daardoor kan Shell bijvoorbeeld 30% korting bieden voor elektrisch laden onderweg en 150 euro korting op thuisladers. Bijzonder is ook dat Shell op dit moment een éénjarig contract met vast tarief aanbiedt. We willen graag tegemoetkomen aan de wens van klanten om zekerheid te hebben over hun tarief, stelt Shell Energy. 

Nederlandse wind en zon 

Om een betrouwbare energievoorziening te kunnen garanderen, koopt Shell Energy stroom in op de vrije energiemarkt, ondersteund door de aankoop van ‘Garanties van Oorsprong’ waarmee Shell Energy kan aantonen dat de geleverde stroom aan klanten hernieuwbaar is.

Shell Energy wil huishoudens helpen de overstap te maken naar duurzamere energie. Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor CO2-gecompenseerd gas en de stroom van Shell Energy is voor 100% afkomstig van Nederlandse wind en zon.

In de toekomst wil Shell Energy meer stroom leveren die rechtstreeks van Shells eigen energieparken komt. Shell is reeds actief in Nederland met diverse windparken op de Noordzee en zonneparken op land. Zo werkt Shell via het consortium CrossWind aan een innovatief windpark en opende Shell recent een zonnepark in Zeeland, de zonnigste provincie van het land. 

Meer informatie op Shell Energy.

Meer Shell

Shell Energy

De stroom van Shell Energy komt voor 100% van Nederlandse wind en zon. Dichtbij én duurzaam, want er komt geen CO₂ vrij als het opgewekt wordt. Dit gebeurt met windmolens in de Noordzee en zonneparken door heel het land. Zonneparken zijn velden met daarin rijen vol zonnepanelen, die staan allemaal in verbinding met het elektriciteitsnetwerk. Het netwerk levert vervolgens aan jouw stopcontact thuis. Met onze stroom haal jij het zonnetje (en dus ook het windje) in huis!

Wind

Door het bouwen van windparken op zee, maken we groene stroom voor huizen en bedrijven en investeren we in nieuwe energie voor Nederland. 

Zon

Duurzaam opgewekte stroom speelt een belangrijke rol in de energievoorziening van vandaag en morgen.