Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een expert in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groente en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek op de meest efficiënte en duurzame manier te realiseren.

De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; ook zijn ongeveer 4.000 zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst en zal een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een mozaïek van oplossingen nodig zijn; biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert nu al in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten. 

Meer Shell

Shell Commercial Road Transport

Shell Commercial Road Transport helpt zwaar wegtransport duurzaam vooruit. Ontdek hoe Shell met een mozaïek aan energieoplossingen- en diensten uw bedrijf verder op weg helpt. Wij zijn uw energietransitie partner voor vandaag en de toekomst.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Intussen werken we op steeds meer plekken in Nederland ook aan schonere energie. Alleen al in de afgelopen drie jaar hebben we besloten om hier circa 6,5 miljard euro in te steken. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.