Het technisch probleem bij een installatie van een fabriek bij Shell Moerdijk is onder controle. De situatie is stabiel. De fabriek is gedeeltelijk uit bedrijf genomen en wordt de komende dagen gerepareerd en weer opgestart. Het opstarten van de fabriek heeft geen gevolgen voor de naaste omgeving. De hulpdiensten zijn teruggekeerd naar de kazernes.

Vanaf nu wordt de communicatie weer gedaan vanuit Shell Moerdijk en stopt berichtgeving vanuit VRMWB. (Veiligheidsregio Midden- West Brabant).

Meer op het onderwerp ‘vrouwen in de techniek’

Veelzijdige korrels

Van een universiteit in Oostenrijk tot een biomassacentrale in Moerdijk. Effectieve samenwerkingsverbanden zijn cruciaal om nieuwe technologieën op te schalen en kennis te delen. 

Knutselen met atomen

Door de samenstelling van moleculen te veranderen kan de ene stof in de ander omgezet worden en met een katalysator gaat dit beter. ETCA-onderzoekers zoals Annemarieke maken katalysatoren in een zogenoemde katalysekeuken. 

Het creëren van gelijke kansen in wetenschap en techniek

Shell wil vrouwen ondersteunen bij het toegang krijgen tot hogere functies binnen wetenschap en techniek. We streven naar betere groeimogelijkheden op de werkvloer door het creëren van gelijke kansen voor mannen en vrouwen. #makethefuture

De keuze voor wind is de enige logische voor Nederland

Marjan van Loon is er klaar voor om Shell door een belangrijke transitie heen te loodsen, richting de productie van duurzame energie.