Het Maaklab is een initiatief van Techniektalenten (Sterk Techniekonderwijs West-Brabant Midden) & meerMoerdijk en Shell Chemicals Park Moerdijk. Met de opening van het Maaklab Moerdijk gaat de pilot in deze gemeente van start, maar ook diverse andere scholen staan al te trappelen om mee te doen. Zo wordt de interesse van jongeren in techniek nog verder vergroot.

Meer Shell

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Op Moerdijk worden grote stappen gezet naar een duurzame toekomst, onder meer met de bouw van een fabriek voor chemische recycling. Daarmee kan plastic pas echt worden hergebruikt, dankzij circulaire chemie.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.