Op 6 juli stond het uithijsen van de eerste convectiebank op de agenda. Gevolgd door stukken staal, grote leidingdelen en nog zes andere convectiebanken. Hiermee is de sloop van de eerste twee oude fornuizen - F5 en F6 – van de kraker nu echt in volle gang. Half augustus start de nieuwbouw van de fornuizen met nieuw staal en nieuwe leidingen.

Een mooie opwarmer, want het ‘echte’ werk voor de kraan staat voor later dit jaar gepland wanneer de grote modules die in het buitenland zijn gebouwd zullen worden ingehesen.

Meer Shell

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.