Om iedereen kennis te laten maken met de haven is op 8 oktober jl de Open Havendag georganiseerd. Shell Chemicals Park Moerdijk deed uiteraard mee en opende ook de deuren. Het was een succesvolle dag.

Shell stond met een stand op het terrein van Ritchie Bros waar veel bezoekers langskwamen.

Vele geïnteresseerden gingen met medewerkers van “Shell Chemicals Park Moerdijk” in gesprek over de toekomst en de energie transitie. Ook was er veel aandacht voor jongeren die interesse hebben om bij Shell te komen werken.

Verder reden die zaterdag 11 bussen richting Shell Chemicals Park Moerdijk voor rondleidingen over het eigen terrein.
De bezoekers gaven positieve reacties en vonden het heel bijzonder om zo eens ‘achter de hekken’ over het terrein van Shell te kunnen rijden.

Meer Shell

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Op Moerdijk worden grote stappen gezet naar een duurzame toekomst, onder meer met de bouw van een fabriek voor chemische recycling. Daarmee kan plastic pas echt worden hergebruikt, dankzij circulaire chemie.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.