Alles is erop gericht om deze opstart veilig te laten plaatsvinden. Om die veiligheid te waarborgen, is er een kans dat we moeten fakkelen. Als dit nodig is, zal de fakkel naar verwachting bescheiden zijn. We doen er uiteraard alles aan om de opstartperiode met zo min mogelijk overlast voor onze buren te laten plaatsvinden.

Onze excuses voor het geval u toch hinder mocht ondervinden. Laat het ons weten wanneer dit het geval is. Vragen kunt u altijd stellen via communicatiepernismoerdijk@shell.com of via onze gratis burenlijn: 0800 – 023 8044. Wilt u meer weten over fakkelen? Klik dan hier voor meer informatie. Volg ons ook op twitter: @Shell_Moerdijk

Meer Shell Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Op Moerdijk worden grote stappen gezet naar een duurzame toekomst, onder meer met de bouw van een fabriek voor chemische recycling. Daarmee kan plastic pas echt worden hergebruikt, dankzij circulaire chemie.

Laatste nieuws

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Moerdijk.

Over ons

In deze sectie o.a. een overzicht van onze activiteiten en verantwoordelijkheden in Nederland. Lees ons magazine Shell Venster of download onze apps.